۱۴۰۳ آبان ۱۱, جمعه

 عنوان اول 12 آبان

روسیه ستیزان داخلی

درد میهن ندارند!

 

پس از اجلاس اخیر بریکس، حتی خبرگزاری های غربی نیز اعلام کردند که سیاست راهبردی و بدون بازگشت ایران رفتن به جبهه شرق است. این همان نکته ایست که درجریان انتخابات ریاست جمهوری بارها بر آن تاکید کردیم و گفتم که هرکس که رئیس جمهور شود، در سیاست خارجی تابع آن سیاست راهبردی است که در راس نظام تدوین شد و دنبال می شود. مقابله ای که روسیه در جریان حمله اسرائیل به ایران، با جنگنده های آن کشور کرد و طرح 3 مرحله ای اسرائیل را ناکام گذاشت، عمق سیاست خارجی راهبردی ایران را نشان داد. این سیاست بی اعتناء به روسیه ستیزی بیمارگونه ای که برخی سایت ها و روزنامه های داخل ایران دنبال می کنند، درحال اجراست، اگر چه نتایج آن را حکومت به هر دلیل و از جمله پرهیز از واکنش های غرب اعلام  نمی کند. از جمله، دریافت مدرن ترین هواپیمای جنگنده روسی (سوخو 35) که حتی گفته می شود خط تولید آن در ایران نیز با کمک روسیه درحال اجراست. به سیاست روسیه ستیزی رسانه های داخلی که دقیقا همسو با رسانه های غرب مطلب منتشر می کنند نباید توجه کرد، چرا که در اینصورت در دام جنگ روانی- تبلیغاتی خواهیم افتاد. از جمله سوژه مفت عدم محکومیت حمله اسرائیل به  ایران توسط روسیه و چین که ساز آن را غربی ها کوک کردند و رسانه های داخلی با آن رقصیدند. همین رسانه های داخلی جزئیات جلسه شورای امنیت سازمان ملل و دفاع کامل روسیه و چین از ایران و محکوم کردن حمله اسرائیل به ایران را کمرنگ و یا اساسا پوشش ندادند. چنان که در روزهای پس از حمله اسرائیل  به ایران اخبار مربوط به عقب نشینی شتابزده هواپیماهای اسرائیل از 70 کیلومتری مرز هوائی ایران و انصراف از مرحله دوم و سوم حمله را پوشش ندادند. ترجمه این ماجرا را از قول یک تحلیلگر نظامی انگلیسی که به همت اکبر گنجی بلافاصله ترجمه و منتشر شد را در همین شماره پیک نت ببینید تا عمیق تر متوجه مناسبات استراتژیک روسیه و ایران و نقش روسیه در جلوگیری از فاجعه آفرینی اسرائیل در ایران بشوید.

در جریان اجلاس بریکس هم پزشکیان و هم پوتین خطاب به یکدیگر سخنرانی کردند. پزشکیان تماما از روی نوشته ای که در برابرش بود این سخنرانی را ایراد کرد. او از روی کاغذ خواند:

«امیدوارم طرح توافقنامه دو جانبه زودتر نهایی شده و در دیدار مشترک با هم آن را امضا کنیم. شخصا مسئولیت را بر عهده گرفته و توافقات را پیگیری خواهم کرد. ارتباط با روسیه برای ما خیلی مهم است همچنان که برای روسیه مهم است. ما تعاملی سازنده ای در چارچوب بریکس می توانیم داشته باشیم. ما امیدواریم با کمک روسیه روند تمامیت‌ خواهی آمریکا را متوقف کرده و تحریم‌ها بر هم بزنیم. همچنین امیدوارم ارتباطات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی و کارشناسی میان دو کشور گسترش یابد.»