۱۴۰۴ فروردین ۱۳, چهارشنبه

 BBC News, فارسی

زنده,اعلام تعرفه‌های جدید دونالد ترامپ؛ کارشناسان می‌گویند یک «بمب اتمی روی جهان اقتصاد» افتاد

دونالد ترامپ جزئیات افزایش تعرفه‌ها بر کالاهای وارداتی به این کشوررا اعلام کرد. او تعرفه کالاهای وارداتی ار بریتانیا را به ۱۰ درصد و کالاهای وارداتی از اتحادیه اروپا را به ۲۰ درصد رساند. تمامی خودروهای خارجی از پنجشنبه سوم آوریل مشمول تعرفه ۲۵ درصدی شده‌اند. کشورها با انتقاد نسبت به این تصمیم آقای ترامپ واکنش نشان داده‌اند و کارشناسان اقتصادی از آن تحت عنوان «بمب اتمی رها شده روی اقتصاد جهانی» نام برده‌اند. همزمان ارزش دلار افت و بازارهای بورس با کاهش فوری ارزش سهام‌ها روبرو شده‌اند.

خلاصه

  • دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا تعرفه‌ها ی جدیدی بر کالاهای وارداتی به این کشور را اعلام کرد. او تعرفه کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به بیست درصد رساند.
  • تمامی خودروهای خارجی مشمول تعرفه ۲۵ درصدی شده‌اند.
  • پیش از اعلام این تعرفه‌ها بعضی از کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا و آلمان درباره بروز احتمالی «جنگ تجاری» هشدار داده‌اند.

پوشش زنده

  1. نخست‌وزیر ایتالیا: تعرفه‌ها اقدامی دوستانه نیست و می‌تواند منجر به جنگ تجاری شود

    جورجا ملونی

    منبع تصویر،Reuters

    جورجا ملونی، نخست‌وزیر راست‌گرای ایتالیا که از حامیان آقای ترامپ است و در مراسم تحلیف او هم حاضر بود در واکنش به تعرفه‌های امروز که رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد آنها را «غلط» خواند و گفت این اقدام آمریکا می‌تواند به آغاز یک جنگ تجاری بیانجامد.

    خانم ملونی گفت: «ما با هدف پیشگیری از وقوع یک جنگ تجاری، هر آنچه ممکن باشد را برای به دست آوردن یک توافق با آمریکا به کار خواهیم گرفت؛ جنگی که به طور اجتناب ناپذیری موجب تضعیف غرب به نفع بازیگران جهانی خواهد شد».

    نخست‌وزیر ایتالیا، گفت: «تعرفه‌های دولتی هیچ مبنای منطقی ندارد و در تضاد با اساس شراکت میان دو کشور است. این یک اقدام دوستانه تلقی نمی‌شود».

  2. نهادهای مالی از رکود در آمریکا و جهان سخن می‌گویند: «این پرتاب بمب اتمی روی جهان اقتصاد بود»

    عکس بزرگ دلار روی دیوار در خیابان

    منبع تصویر،EPA-EFE/REX/Shutterstock

    کن راگاف، اقتصاددان سابق صندوق جهانی پول (IMF) از ارزیابی خود درباره اظهارات امروز دونالد ترامپ به بی‌بی‌سی گفت: « او (آقای ترامپ) همین حالا یک بمب اتمی روی سیستم تجارت جهانی انداخت».

    این اقتصاددان پیش‌بینی کرده شانس ورود اقتصاد آمریکا به یک دوره رکود اکنون به ۵۰ درصد رسیده است.

    آقای راگاف گفته از نظر او تصور پیامدهای این سطح از تعرفه و عوارض بر واردات به آمریکا «سرسام‌آور» است.

    در همین حال تحلیل‌گران در وال استرت - قلب بازار سهام و تجارت آمریکا - می‌گویند آنچه آقای ترامپ عصر چهارشنبه اعلام کرد از بدترین سناریوهایی که آنها در نظر گرفته بودند هم «بدتر» است.

    کارشناسان اقتصادی موسسه ودبوش سکوریتیز که یکی از بزرگترین شرکت‌ها مشاور و مجری سرمایه گذاری در وال استریت نیویورک است می‌گویند شنیدن وضع تعرفه ۳۴ درصدی علیه چین موجب «شگفتی بی‌اندازه» آنها شده و تعرفه ۳۲ درصدی بر تایوان و ۲۰ درصدی بر اتحادیه اروپا هم اقدامات «عمده» است.

    دو غول فناوری آمریکا یعنی اپل که آیفون تولید می‌کند و انویدیا که چیپ کامپیوتر می‌سازد، ممکن است صدمات بزرگی از ناحیه تعرفه‌های چین و تایوان بخورند.

  3. سوئیس به سرعت درباره واکنش خود تصمیم خواهد گرفت

    کارین کلر شوتر، رئیس‌جمهور سوئیس

    منبع تصویر،Getty Images

    توضیح تصویر،کارین کلر شوتر، رئیس‌جمهور سوئیس، گفته کابینه او پاسخی سریع به تعرفه ۳۱ درصدی آمریکا خواهد داد

    کارین کلر شوتر، رئیس‌جمهور سوئیس، ساعتی پیش در شبکه اجتماعی ایکس - توییتر سابق - نوشت دولت کشورش «به سرعت تصمیم خواهد گرفت» که گام‌های بعدی در مقابله با تعرفه‌های آمریکا چه خواهد بود.

    خانم شوتر نوشته منافع بلندمدت اقتصادی کشورش سرلوحه هر تصمیمی خواهد بود و سوئیس مطابق ارزش‌های محوری «منطبق بر قوانین بین‌المللی و معاهدات بازار آزاد» اقدام خواهد کرد.

    آقای ترامپ ساعتی پیش در سخنرانی خود از سوئیس تحت عنوان یکی از «بدترین‌ها» در فهرست کشورهایی است که به گفته او در روابط تجاری با آمریکا «سوءاستفاده» می‌کنند. آقای ترامپ از وضع تعرفه ۳۱ درصدی علیه سوئیس خبر داد.

    سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران است.

    آمریکا در سال گذشته - ۲۰۲۴ - حدود ۲۵ میلیارد دلار صادرات به سوئیس داشته و ۶۳ میلیارد دلار هم واردات از این کشور داشته که نشان از نابرابری بزرگ در تراز تجاری میان دو کشور است.

    کاخ‌سفید در گزارشی که چند روز پیش منتشر کرد سوئیس را کشوری که ارزیابی کرد که از یارانه بالا، عوارض سنگین بر واردات و محدودیت برای عرضه کالاهای خارجی برای پایین نگه داشتن قیمت‌ها در این کشور و حفاظت از بخش کشاورزی خود استفاده می‌کند.

  4. کانادا و مکزیک فعلا از تعرفه‌های اعلام شده معاف‌اند

    کانادا و مکزیک که در کنار چین بزرگترین کشورهای طرف تجارت با آمریکا محسوب می‌شوند فعلا از وضع تعرفه‌های جدیدی که امروز آقای ترامپ اعلام کرده معاف‌اند چرا که این دو کشور و آمریکا یک معاهده تجاری مشترک در دور نخست ریاست جمهوری آقای ترامپ امضاء کردند.

    با این حال، آن طور که گزارش شده در صورتی که تعرفه‌های پیش‌بینی شده در معاهده سه جانبه مکزیک، کانادا و آمریکا منقضی شود، تعرفه‌های جدید بر مبنای سیاست‌های جدید آقای ترامپ وضع خواهد شد.

    با این حال، مارک کارنی، نخست وزیر جدید کانادا ساعتی پیش گفت کشورش با اقدامات مقتضی و پرقدرت به تعرفه‌های آمریکا پاسخ خواهد داد.

  5. واکنش سریع بازار به تعرفه‌های ترامپ؛‌ افت بازار سهام و کاهش ارزش دلار آمریکا

    تنها ساعتی پس از اعلام جزییات طرح تعرفه‌های دونالد ترامپ که شامل ۲۰ درصد تعرفه بر واردات از اتحادیه اروپا و ۲۴ درصد تعرفه بر ژاپن و ۳۴ درصد بر چین بود، بازارهای سهام در آمریکا چون اس اند پی ۵۰۰ یک و نیم درصد و نزدک دو درصد افت نشان دادند.

    سرمایه گذاران نگران پیامدهای تعرفه‌های آقای ترامپ بر اقتصاد جهانی‌اند.

    عصر چهارشنبه سهام شرکت هایی که به واردات بسیار وابسته‌اند خیلی زود تحت تاثیر قرار گرفت.

    شرکت نایکی ۶ درصد افت سهام و جنرال موتورز ۳ درصد کاهش در ارزش سهام خود را شاهد بود.

    دلار آمریکا هم امروز ارزش خود را کمی از دست داد و برخلاف انتظارها سخنرانی آقای ترامپ هم کمکی به جلوگیری از افت ارزش دلار نکرد. با این حال بهای طلا همچنان رو به افزایش است.

    در همین حال به نظر می‌رسد واکنش بازارهای سهام بریتانیا و اروپا در قیاس با بازارهای سهام آمریکا کمی از افت ناشی از اظهارات امروز رئیس‌جمهور آمریکا، مصون مانده است.

  6. واکنش‌های جهانی به سخنرانی ترامپ؛ نخست‌وزیر استرالیا تعرفه‌ها «کاملا بی‌دلیل» خواند

    تنها دقایقی پس از اتمام سخنرانی دونالد ترامپ درباره جزییات تعرفه‌های جدید دولت او بر واردات، رهبران کشورهای جهان شروع به واکنش کردند.

    آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا که در جدول ارایه شده توسط آقای ترامپ کشورش از پنجم آوریل با ۱۰ درصد تعرفه بر صادرات به آمریکا مواجه خواهد شد گفته وضع این عوارض از سوی آمریکا «کاملا بی‌دلیل» بوده و این موضوع بر روابط متقابل دو کشور اثر خواهد گذاشت.

    آقای آلبانیزی گفته: «این تعرفه‌ها غیرقابل انتظار نبودند اما اجازه دهید شفاف بگویم که کاملا بی‌دلیل‌اند».

    پنی ونگ، وزیرخارجه استرالیا وعده داده که این کشور به اقدام آمریکا واکنشی معتبر همراه با پختگی خواهد داد و اذعان کرده که قصد ندارد تاثیر مهم و استراتژیک این تعرفه‌ها بر ناحیه آسیا-پاسفیک کم اهمیت جلوه دهد.

    بنابر جدولی که آقای ترامپ عصر امروز برابر دوربین‌ها گرفت استرالیا تا کنون ۱۰ درصد تعرفه بر اجناس وارداتی آمریکایی وضع می‌کرد و اکنون باید از ۵ آوریل ۱۰ درصد عوارض به کالاهای صادراتی به خاک آمریکا پرداخت کند.

  7. تقویم زمانی تعرفه‌های ترامپ به چه ترتیب است؟

    با پایان سخنرانی آقای ترامپ، جزییات طرح او برای وضع تعرفه‌ها بیشتر برای رسانه‌ها آشکار شد.

    آن طور که رئیس جمهور آمریکا عصر چهارشنبه اعلام کرد:

    • از ساعاتی دیگر، یعنی نیمه شب چهارشنبه دوم آوریل به وقت شرق آمریکا، تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات خودروهای خارجی به خاک آمریکا آغاز خواهد شد.
    • ۵ آوریل؛ تعرفه حداقل ۱۰ درصدی بر همه واردات از کشورهای خارجی آغاز خواهد شد
    • ۹ آوریل؛ تعرفه‌های بالاتر و ثانویه علیه کشورهایی که اقدام متقابل علیه آمریکا کنند آغاز خواهد شد
  8. ترامپ در سخنرانی ۵۰ دقیقه از سیاست تعرفه‌ای خود چه گفت؟

    آقای ترامپ امروز در باغ رز کاخ‌سفید و در حالی که اعضای کابینه او و چند کارگر صنعت خودروسازی روبروی او نشسته بودند از جزییات طرح تعرفه‌های خود بر واردات به آمریکا پرده برداشت

    منبع تصویر،EPA

    توضیح تصویر،آقای ترامپ امروز در باغ رز کاخ‌سفید و در حالی که اعضای کابینه او و چند کارگر صنعت خودروسازی روبروی او نشسته بودند از جزییات طرح تعرفه‌های خود بر واردات به آمریکا پرده برداشت

    دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی ۵۰ دقیقه‌ای عصر چهارشنبه خود بارها وعده داد که سیاست‌های جدید او اقتصاد آمریکا را «به دوران طلایی» برساند.

    • او از امروز - دوم آوریل - به عنوان «روز آزادی» نام برد و گفت برنامه‌های او آمریکا را «مجددا ثروتمند» خواهد کرد.
    • او گفت فرمان‌های اجرایی او در حقیقت «اعلام استقلال اقتصادی آمریکا» هستند - اشاره‌ای مقایسه‌ای به اعلامیه استقلال ایالات متحده و نحوه شکل‌گیری آمریکا که با استقلال از بریتانیا آغاز شد.
    • آقای ترامپ گفت از نیمه شب امشب - دوم آوریل - ۲۵ درصد عوارض بر تمامی خودروهای وارداتی به خاک آمریکا وضع خواهد شد.
    • او همچنین به چندین کشور اشاره کرد و مدعی شد که آنها در تجارت با آمریکا «تقلب» می‌کنند چرا که آمریکایی‌ها را وادار به پرداخت تعرفه‌های گزاف می‌کنند.
    • او مدعی شد که استرالیا از آمریکا گوشت خریداری نمی‌کند و اتحادیه اروپا از خرید مرغ آمریکایی سر باز می‌زند و کشورهای آسیایی «نمی‌خواهند ما برنج‌مان را انجا بفروشیم».
    • آقای ترامپ گفت که از سه روز دیگر - پنجم آوریل - آمریکا دست کم ۱۰ درصد به همه کالاهای وارداتی تعرفه خواهد بست.
    • رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت که از روز نهم آوریل تعرفه ها علیه برخی کشورها بالاتر هم خواهد رفت.
    • او مدعی شد که تاریخ گواه درستی تصمیم او را خواهد داد و در آینده آمریکایی‌ها به امروز نگاه خواهند کرد و متوجه خواهند شد که حق با او بوده است.
  9. جدول تعرفه‌های ترامپ علیه کشورهای طرف تجارت با آمریکا

    جدول زیر که آقای ترامپ آن را به حاضران و دوربین‌ها نشان داد دارای دو ستون است که یکی (ستون آبی) تعرفه‌های وضع شده از سوی کشورها بر کالاهای آمریکایی است و ستون دوم (ستون زرد) تعرفه‌هایی است که آقای ترامپ می‌گوید با در نظر گرفتن «تخفیف» علیه کالاهای وارداتی از این کشورها اعمال خواهد شد که حداقل ۱۰ درصد خواهد بود.

    در بالای این جدول چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان قرار دارد که بنابر آنچه کاخ‌سفید نوشته ۶۷ درصد بر کالاهای وارداتی از آمریکا تعرفه می بندد و از نیمه شب امشب‌ آمریکا ۳۴ درصد بر کالاهای چینی تعرفه خواهد بست.

    این ارقام برای برخی دیگر از کشورهای جهان به شرح زیر است:

    • واردات از اتحادیه اروپا ۲۰ درصد در مقابل ۳۹ درصد تعرفه که این اتحادیه بر کالاهای آمریکایی می‌بندد
    • ویتنام ۴۶ درصد در برابر ۹۰ درصد
    • ژاپن ۲۴ درصد در برابر ۴۶ درصد
    • آفریقای جنوبی ۳۰ درصد در برابر ۶۰ درصد
    • استرالیا ۱۰ درصد در برابر ۱۰ درصد
    جدول تعرفه‌های جدید‌ آمریکا بر واردات از کشورهای جهان

    منبع تصویر،.

    جدول تعرفه‌های جدید‌ آمریکا بر واردات از کشورهای جهان

    منبع تصویر،.

  10. ترامپ: شرکت ها ۶ تریلیون دلار در آمریکا سرمایه گذاری می‌کنند

    دونالد ترامپ تعدادی از شرکت‌هایی را که به گفته او در حال سرمایه‌گذاری در ایالات متحده هستند فهرست کرد که شامل اپل است.

    او می‌گوید این شرکت متعهد به هزینه ۵۰۰ میلیارد دلاریست.

    او همچنین به شرکت‌های نظیر متا اشاره کرده است.ا

    و می‌گوید که اینها در مجموع ۶ تریلیون دلار سرمایه گذاریست.

    «این میزان تا پایان سال بسیار بالاتر خواهد بود.»

  11. ترامپ جدول تراز جدید تعرفه‌ها را به حاضران و دوربین‌ها نشان داد

    ترامپ

    منبع تصویر،Reuters

    آقای ترامپ دقایقی پس از توضیح درباره آنچه او «افتضاح» روسای جمهوری قبلی کشورش خواند، جدولی را پشت تریبون برد و رو به حاضران بالا گرفت که به گفته او در یک ستون آن تراز فعلی تعرفه‌ها میان آمریکا و شرکای تجاری آن وجود داشت و در ستون دیگر میزان تعرفه‌های جدیدی که او بنا دارد از نیمه شب امشب - چهارشنبه دوم آوریل - اعمال کند.

    آقای ترامپ با خواندن نام کشورها در این جدول و تعرفه‌هایی که آنها بر کالاهای آمریکایی وضع می‌کنند، از تصمیم دولت خود برای تعرفه‌های جدید علیه واردات از این کشورها سخن گفت.

    برای مثال او بریتانیا را نشان داد و گفت آنها ۱۰ درصد بر کالاهایی که از آمریکا خریداری می‌کنند عوارض می‌بندند و ما هم از فردا ۱۰ درصد بر کالاهای وارداتی از آنها تعرفه خواهیم بست.

    ۱۰ درصد حداقل تعرفه‌ای است که آقای ترامپ گفت از امشب بر همه واردات به آمریکا وضع خواهد شد.

    این رقم برای هر کشوری متفاوت بود. رئیس‌جمهور آمریکا مثلا به اتحادیه اروپا اشاره کرد و تعرفه جدید بر واردات از این اتحادیه را ۲۰ درصد اعلام کرد.

  12. ترامپ مدعی شد با وضع تعرفه‌ها «سیل مشاغل» روانه آمریکا خواهد شد

    دونالد ترامپ

    منبع تصویر،Reuters

    آقای ترامپ که بارها از تعرفه به عنوان ابزاری برای بازگرداندن مشاغل به داخل خاک آمریکا یاد کرده مدعی شد که با آغاز تعرفه‌ها «دوران طلایی آمریکا آغاز خواهد شد» و به گفته او «سیل مشاغل» روانه داخل خاک ایالات متحده خواهد شد.

    این در حالی است که کارشناسان اقتصادی از احتمال رکود بازارهای داخل آمریکا و متعاقب آن اقتصاد جهانی به علت سیاست‌های دولت جدید آمریکا سخن گفته‌اند.

  13. ۲۵ درصد عوارض بر واردات خودروهای خارجی

    آقای ترامپ پس از مقدمه‌ای درباره تاریخچه تجارت آمریکا با دیگر کشورهای جهان از روسای جمهور قبل از خود انتقاد کرد که اجازه داده‌اند تراز تجاری و تعرفه‌ای میان ایالات متحده و جهان «اختلاف جدی» داشته باشد و گفت از نیمه شب امشب ۲۵ درصد تعرفه درباره خودرهای وارداتی به آمریکا اعمال خواهد شد.

    آمریکا سال گذشته تقریبا حدود هشت میلیون خودرو وارد کرد که ارزش آنها حدودا ۲۴۰ میلیارد دلار برآورد شده است. مکزیک بزرگترین عرضه کننده خودرو به بازار آمریکا است و پس از آن کره جنوبی، ژاپن، کانادا و آلمان قرار دارند.

    اکنون وضع تعرفه ۲۵ درصدی از سوی آقای ترامپ بر واردات خودرو، نگرانی‌ها از گسترش جنگ تجاری و اختلال در چرخه تولید فطعات خودرو را افزایش داده است.

  14. خبر فوری,ترامپ به همراه تمام کابینه خود مراسم اعلام تعرفه‌ها را آغاز کرد

    دونالد ترامپ

    منبع تصویر،Reuters

    دونالد ترامپ در حالی که تمام اعضای کابینه او به همراه چندین سناتور و چهره سیاسی ارشد روبرویش نشسته‌اند، مراسم اعلام جزییات خود برای آغاز وضع تعرفه‌های جدید بر واردات کالا به آمریکا را در باغ رز کاخ‌سفید آغاز کرد. او از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر خودروهای وارداتی سخن گفت.

  15. آیا آمریکا تعرفه‌های کمتری نسبت به شرکای تجاری خود دارد؟,بخش راستی‌آزمایی بی‌بی‌سی

    خودرو

    منبع تصویر،Reuters

    یکی از توجیه‌های دونالد ترامپ برای اعمال به اصطلاح «تعرفه‌های متقابل» این است که بعضی از کشورها تعرفه‌های بیشتری در مقایسه با ایالات متحده دارند.

    او استدلال کرده است که این تجارت «ناعادلانه» است.

    طبق داده های سازمان تجارت جهانی، آمریکا در سال ۲۰۲۳ میلادی به طور متوسط ۳/۳ درصد تعرفه داشت.

    این کمتر از میانگین تعرفه ۵ درصدی اتحادیه اروپا و متوسط تعرفه چین- ۷/۵ درصد- بود و به طور قابل توجهی کمتر از میانگین تعرفه ۱۷ درصدی هند و ۱۳/۴ درصدی کره جنوبی بود.

    با این حال، طبق قوانین سازمان تجارت جهانی ، این موضوع «تجارت ناعادلانه» محسوب نمی‌شود، مشروط بر اینکه کشورها برای همان دسته از کالاها، نرخ تعرفه یکسانی را برای تمامی کشورها اعمال کنند و بین کشورهای مختلف در تعیین این نرخ تبعیض قائل نشوند.

  16. افت بازار مالی آمریکا پیش از اعلام تعرفه‌های جدید

    .

    منبع تصویر،EPA

    بازار بورس آمریکا که پیش از اعلام تعرفه‌های جدید معاملات را آغاز کرد، در معاملات ابتدایی با افت همراه بود.

    ارزش شاخص «اس‌اند‌پی» یک درصد و «داو جونز» ۰/۸۲ درصد کاهش یافت.

    ارزش «نزدک» حدود ۱/۳۸ درصد افت کرد.

    انتظار می‌رود با اعلام تعرفه‌ها بازارهای مالی جهان نوسان شدیدی را تجربه کند.

  17. هشدار بعضی از کشورهای اروپایی درباره «جنگ تجاری»

    بعضی از کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا و آلمان درباره بروز احتمالی «جنگ تجاری» هشدار داده‌اند.

    استفن هبستریت، سخنگوی دولت آلمان می گوید: «هزینه های جنگ تجاری به یک طرف محدود نمی‌شود، اما می‌تواند برای هر دو طرف گران باشد.»

    او می‌افزاید که برلین «آماده و مایل به مذاکره در سطح اتحادیه اروپا با ایالات متحده» است تا از کشیده شدن به جنگ تجاری جلوگیری کند.

    اقتصاد آلمان تا حد زیادی وابسته به صادرات، به ویژه وسایل نقلیه و قطعات خودروست. طبق داده های دولت آلمان، این کشور در سال گذشته تقریباً ۳/۴ میلیون خودروی نو صادر کرد که حدود ۱۳ درصد آن به ایاالات متحده بود.

    جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا هم هشدار داده است که تعرفه های جدید ایالات متحده می‌تواند به شدت تولیدکنندگان ایتالیایی را متاثر کند و دسترسی آمریکایی‌ها به کالاهای با کیفیت ایتالیایی را محدود کند.

  18. «روز آزادی»؛ ترامپ تعرفه‌های جدیدی اعلام می‌کند

    .

    منبع تصویر،Reuters

    به پوشش زنده ما درباره اعلام تعرفه‌های جدید آمریکا خوش آمدید.

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قصد دارد از امروز، دوم آوریل، موج جدیدی از تعرفه‌ها بر کالاهای وارداتی به این کشور را اعلام کند. او امروز را «روز آزادی» نامیده و می‌گوید در این روز تعرفه‌های متقابلی را بر شرکای تجاری مختلف اعمال خواهد کرد تا به رویه‌هایی که آن‌ها را ناعادلانه می‌داند، پایان دهد.آمریکا تا کنون تعرفه‌های سنگینی بر واردات فولاد و آلومینیوم و همچنین کالاهایی از کانادا، چین و مکزیک وضع کرده است تعرفه‌های جدید طیف وسیعی از کالاها را دربر می‌گیرد و مشخص نیست میزان این تعرفه‌ها چقدر است اما تحلیلگران از تبعات گسترده احتمالی آن سخن گفته‌اند.