۱۴۰۳ دی ۱۵, شنبه

 


گفتگوی شیوا آبشناس با سخنگوی دولت

حاصل قرار داد دو جانبه

میان ایران و روسیه چیست؟

 

جنبش های استقلال طلبانه

5 کشور افریقائی

فرانسه را بیرون کردند!

(پیک هفته ۱۰۹) ۱۲ دی ۱۴۰۳ - اول ژانویه  ۲۰۲۴

 pyknet100@gmail.com


۱۱-۱۲ دی

خبرهای
 سیاسی - اجتماعی


۱۱-۱۲ دی

رویدادهای
منطقه و جهان


۱۱-۱۲ دی

منتخب اخبار

فرهنگی و هنری


۱۱-۱۲ دی

 منتخب اخبار
شهرستان ها


۱۱-۱۲ دی

منتخب اخبار ورزشی


۱۱-۱۲ دی

منتخب اخبار اقتصادی


رادیو پیک

۱۲ دی به روز شد!
سال نو میلادی مبارک

  


عنوان اول پیک نت 16 دی

فاجعه چپاول مملکت

از چه زمانی آغاز شد؟

 

چگونه می توان یک کشور را دزدید؟ نام کتابی است که دو سال در نوبت انتشار بود و به آن اجاز انتشار نمیدادند تا آنکه سرانجام نویسنده آن را به صورت دیجیتال منتشر کرد.

این کتاب، اطلاعات مهمی را درباره خصوصی‌سازی در جمهوری اسلامی ارائه می‌ دهد و با خواندن آن می توان دریافت که چرا خصوصی‌سازی در ایران به شکل‌گیری یک اقتصاد رقابتی و پویا منجر نشد و  زمینه ساز شکل‌گیری «طبقه جدید»ی از سرمایه‌داران رانتی شد و بزرگترین جامعه طبقاتی را در ایران بوجود آورد. اکثریتی برده اقلیت و اقلیتی که مملکت را چاپیده است.

این فاجعه، در طول جنگ با عراق بتدریج شکل گرفت و پس از پایان جنگ با عراق و قرار گرفتن سکان ریاست جمهوری بدست هاشمی رفسنجانی و رهبری کشور بدست علی خامنه ای، به سرعت بر کشور حاکم شد. هاشمی رفسنجانی مبتکر خصوصی سازی تحت عنوان برنامه "تعدیل اقتصادی" بود که بانک جهانی آن را به وی دیکته کرد و رهبر جدید جمهوری اسلامی که از هنگام تدوین قانون اساسی مخالف برتری بخش دولتی و تعاونی بر بخش خصوصی بود مبتکر تغییر چند بند اساسی قانون اساسی بدون مراجعه به آراء عمومی (رفراندوم) شد و آنچه را از ابتدا در سر داشت تبدیل به قانون کرد. اصل مهم 44 قانون اساسی با فرمان و امضای او قربانی خصوصی سازی ها شد. ابتدا با توصیه و اعلام نظر به مجمع مصلحت نظام و سپس تائید آن نظرات در این مجمع که هاشمی پس از 8 سال ریاست جمهوری و پیگیری برنامه تعدیل اقتصادی به ریاست آن منصوب شده بود.

چند فرمان و توصیه و هدایت رهبر جمهوری اسلامی، خصوصی سازی ها را کامل کرد. شعار رویش و ریزش نیروها، تقسیم جامعه به خودی و غیر خودی و ارزشی و غیر ارزشی و گماشتن حراست ها در تمام نهادها و ادارات و وزارتخانه ها.

کار در اینجا خاتمه نیافت. در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 میرحسین موسوی که طرفدار اصل 44 و بخش دولتی در قانون اساسی بود و پیشتر در مجمع مصلحت نظامی با تغییر قانون اساسی مخالفت کرده و گفته بود چنین تغییر باید به رفراندوم گذاشته شود، وارد میدان رقابت های انتخاباتی شد و به مصاف احمدی نژاد رفت که در 4 سال اول ریاست جمهوری اش فاجعه در پی فاجعه آفریده بود. در همین دوران بانک های خصوصی مانند بقالی بر سر هر خیابان و گذرگاهی مثل قارچ سبز شدند. آن انتخابات به کودتا علیه نتیجه آن انجامید و مردم معترض سرکوب شدند. سرکوب شدند تا سکان در اختیار احمدی نژاد باقی بماند و فاجعه نیز ادامه یابد که ادامه هم یافت. فاجعه و بحرانی که امروز مثل بختک روی ایران افتاده، حاصل این اشاره بسیار بسیار مختصری است که به گذشته کردیم. کتاب مورد بحث، حتی اگر کاملا بازتاب دهنده مسیری نباشد که جمهوری اسلامی طی کرد تا به مرحله کنونی برسد، حداقل عنوان آن گویای این گذشته و محصول آنست.

آن سخنانی که از آن خانم کارآفرین در همین شماره پیک نت می خوانید، گوشه ای از همین فاجعه است.


پاسخ زاخاروا به وزیرخارجه آلمان

بجای پایگاههای روسیه در سوریه

از پایگاههای امریکا درآلمان بگوئید


 واقعیات را اجازه نمیدهند مردم بدانند

در تهران جلساتی نهان از مردم برگزار می شود که در آن تکاندهنده ترین اطلاعات بیان می شود و حاضرانی در آن حضور دارند که مقامات مسئولند. علیرغم رسمی بود این جلسات، نه صدا و سیما آنها را پوشش خبری میدهد و نه مطبوعات می نویسند و این درحالی است که بخشی از ریشه  های بحرانی که سراپای جمهوری اسلامی را گرفته در همین جلسات مطرح می شوند. از جمله در سخنرانی که می بینید و می شنوید.


فرانسه- آلمان- ایتالیا- هلند- چک- رومانی

احزاب ترامپیست

در اروپا به قدرت می رسند!


از ماه ژوئن

کره شمالی آماده پذیرش

تورهای گردشگری شده!


عنوان اول پیک نت 15 دی

اتحادهای نظامی

آغاز فصل نوین بازدارندگی


شادی آغاز سال نو میلادی در تهران


سرمقاله راه توده ۹۵۴

مسئول از کف رفتن

یک دهه طلائی کیست؟


کنفرانس خلع سلاح دولت دمشق

آیا کردهای سوریه

تن به خلع سلاح میدهند؟


رادیو پیک

۱۲ دیماه به روز شد!

"رادیو پیک"، با هدف نگاهی متفاوت از دیگر رسانه های فارسی زبان داخل و خارج از کشور، نسبت به رویدادهای ایران و جهان راه اندازی شده است.
این رادیو هر چهارشنبه روی "یوتیوب" به روز می شود. برای حمایت از آن، اگر امکان آبونمان را دارید تاخیر نکنید و اگر چنین امکانی را ندارید، ابتدائی ترین و ساده ترین کمکی که می توانید بکنید لایک کردن آن در یوتیوب و عضویت در آن با انتخاب گزینه "Subscribe"است.
توصیه می کنیم، نه تنها خود شنونده پیگیر این رادیو باشید، بلکه آن را به اشتراک بگذارید و شنیدن آن را به دیگران نیز توصیه کنید. آرشیو رادیو پیک نیز، امکان دسترسی شما به برنامه های هفته های گذشته را میدهد.
در برنامه این هفته چهارشنبه ۱۲ دیماه مطالب زیر را همراه با عکسها و فیلم های مربوط به آنها می بینید و می شنوید:
- فصل تازه ای برای باز دارندگی
- با در گذشت "ژاله" آخرین نگین ها از انگشتر تئاتر، سینما و دوبله ایران کم می شوند!
- دو گام به پیش پس از تعلل های بسیار!
- پایان نقش آفرینی جنبش های اسلامی انحصارطلب
- موزه محقر جنگ در خرمشهر
-جای زبان مردم هنوز در ادبیات سیاسی و هنری ایران خالی است
- عودلاجان، که روزگاری خواستگاه کلیمی های تهران بود
- چند خبر کوتاه داخلی و خارجی
- آینده ام با یک تلفن تباه شد
- یادداشت های یک معلم
- بلند شدن صدای "هنگدرام" در ایران


راه توده ۹۵۴ منتشر شد!

راه توده شماره ۹۵۴ در ۱۲ دیماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مطالب آن علاوه بر سایت این نشریه، روی تلگرام راه توده نیز قرار گرفت. گزارش ویژه این شماره ادامه یادداشت های بیگانه ایست که در کنار میرزا کوچک خان، شاهد انقلاب جنگل بود. سرمقاله این شماره نیز درباره فرصت ۱۰ ساله ایست که نظام برای پیوند با چین و بهره گیری از سرمایه گذاری های آن کشور در ایران دارد. این سرمقاله مرتبط است با سفر عراقچی به چین. در همین شماره مطالب دیگری را با عناوین زیر میخوانید:

براندازی خزنده انقلاب ۵۷، شب ایران آبستن است، تا چه زاید سحر، قطع ارتباط هر نسل ایران با نسل گذشته، امریکا برای قزاقستان و ازبکستان دندان تیز کرده، پیوند ناگسستنی اسرائیل و امریکا، نقش سکانداران اولیه ج. اسلامی در فاجعه امروز، امریکا به آسانی رهبری جهان را رها نخواهد کرد، طرح های ترامپ برای سلطه بر کانادا، پاناما و گرینلند، سوسیالیسم نوین در چین از سال ۱۹۷۹ آغاز شد، کارگران فریب فاشیست ها را خوردند، قصه های شیرین و بی پایانی که "مارکس" تعریف می کرد، به استقبال هشتادمین سال پیروزی بر فاشیسم و بالاخره "استالین" آن که بود و نه آنکه مخالفان او می گویند! 

تلگرام راه توده: https://telegram.me/rahetudeh

 

ابتدا تامین برق کوبا

چین تحریم ها را شکست

و به یاری کوبا شتافت!


شوراهای متعدد

امور اجرائی را فلج کرده اند

ناصر ایمانی


عنوان اول ۱۱ دی

آغاز فصل تازه ای از

همکاری راهبردی چین و ایران


مدبر تحلیلگر سیاسی:

ایران برای تنش های

سال ۲۰۲۵ باید آماده شود


درباره بحران برق و دلار

فرضیه های آقای فرزین

پنهان گوئی های فرشاد مومنی



 جستجو در پیک نت

آدرس ای میل ویژه pay pal

4peiknet@gmail.com