ایران
مملکتی که توسط مجرم ها اداره می شود حق حضور در جامعه جهانی را نباید داشته باشد
© AP Photo / Andrew Harnik
دادگاه نیویورک دونالد ترامپ را در 34 مورد اتهام که بر علیه او مطرح شده مجرم دانسته و اگر دادگاه تجدید نظر در این باره کاری نکند وی باید به زندان برود.
در حالی که ترامپ و طرفدارانش به خوبی می دانند که وی این جرم ها را مرتکب شده اما وی در اظهاراتش نه فقط از کرده خود پشیمان نیست بلکه اظهار داشته که این قاضی دادگاه است که باید به زندان برود.
حالا جالبتر اینکه طرفداران وی نیز رفته اند بیشتر از سابق به کمپین تبلیغاتی اش پول داده اند تا شاید وی بتواند رئیس جمهوری شود.
از همه جالبتر می دانید چیست، اینکه حتی اگر ترامپ زندان هم برود طبق قانون اساسی آمریکا از زندان هم می تواند حکومت کند.
یک سری ممکن است سوال کنند این چه قانون اساسی ای است که چنین اجازه ای را می دهد، چرا که همه جای دنیا فردی که مجرم است از حق ورود به بسیاری ساختار های سیاسی محروم می شود.
ماجرا این است که اگر به تاریخ ایالات متحده برگردید می بینید این کشور ابتدا تبعید گاه مجرمان اروپایی بود و همه مجرم هایی که قابل اصلاح نبودند به آمریکا تبعید می شدند.
یکی از مشکلات اساسی که اروپایی ها برای استعمار آمریکا با آن مواجه بودند این بود که اروپایی ها نمی توانستند در قاره جدید دوام بیاورند و یا به دلیل مریضی های ناشناخته مریض می شدند و یا به دلیل دوری از خانواده و تمدن افسردگی می گرفتند و می مردند.
انگلیسی ها فکر بکری به سرشان زد و آن این بود که مجرمینی که قابل اصلاح نبودند به قاره جدید بفرستند، مخصوصا که بسیاری از اینها بی کس و کار بودند، اگر زنده می ماندند که در خدمت تاج انگلیس بودند و اگر هم می مردند که یک مجرم کمتر.
بعد از حدود صد سال از تبعید انواع و اقسام مجرمین به قاره آمریکا اینها موفق شدند با شرایط محیطی قاره جدید وفق پیدا کنند و در آن قاره مستعمره های ثابت ایجاد کنند.
نسل های این مجرم ها هم بر اساس آموزه های پدران خود بزرگ شدند و خوب آموزه آن پدران این بود که غرب وحشی است و آنها برای زنده ماندن مجبور هستند همه سرخ پوستان را بکشند و مرتکب جنایت های زیادی شوند و...
چه قدر این تفسیر وعملکرد امروزه آشنا است!
وقتی هم خواستند کشور جدیدی ایجاد کنند و یک قانون اساسی برای آن بنویسند با همان ایده هایی که از اجداد خود به آنها رسیده بود کشور ساختند.
به همین دلیل است که می بینیم مثلا در آن قانون بندی برای آزادی حمل سلاح وجود دارد و...
یکی از علت های اینکه در آن قانون محدودیتی برای کاندیداهای ریاست جمهوری قرار نگرفته این است که هر محدودیت که می خواستند بگذارند شامل حال یکی از پدران موسس می شد، مثل مثلا سابقه مجرمانه از کشتن گرفته تا دزدی و...
حال نکته قابل تامل در ماجرا که حتی امروزه خود آمریکایی های طرفدار ترامپ مطرح می کنند این است که مگر بقیه سیاستمداران پاک هستند که به ترامپ گیر داده اند؟
راست می گویند، اگر به سیاستمداران آمریکایی از رئیس جمهوری شان گرفته تا دولتمردان و یا نماینده های کنگره نگاه کنید می بینید که اکثرا همه یا خودشان سوابق مجرمانه دارند و یا اینکه با مجرمان زیادی همدست بوده اند.
همین بایدن که الآن رئیس جمهوری است، سالها است که از طریق پسرش با باندهای تبهکار اوکراینی همدست بوده و پوشش سیاسی برای مجرمان معروف به مافیاهای اوکراینی ایجاد می کرده و می کند.
امروزه هم که می بینیم با چه شغفی از کشتار مردم بی گناه فلسطینی حمایت می کند و چگونه در مقابل جامعه جهانی ایستاده که چرا می خواهید مقامات اسرائیلی را به جرم جنایت بر علیه بشریت محاکمه کنید.
حتی کار به جایی رسیده که برخی نمایندگان کنگره آمریکا مقامات دادگاه های بین المللی و خانواده هایشان را تهدید کرده اند.
یعنی ببینید آمریکایی ها چگونه هنوز همان تفکر های اجدادی خود را دارند و همان تفکر های گاوچرانی و مافیایی هنوز در ذهن آنها وجود دارد.
منظور مردم معمولی نیست، بلکه همان سیاست مداران است.
اینها آنقدر خود را مافوق دیگران می دانند که حتی به دنبال تصویب قوانین بر علیه قوانین بین المللی می باشند.
حتی به دنبال تصویب قوانین برای مجازات قضات دادگاه های بین المللی هستند.
البته دیروز اتفاق جالبی رخ داد و این بود که وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی اظهار داشت که بیش از 140 وکیل بین المللی در حال تهیه شکایاتی بر علیه آنهایی که به اسرائیل در انجام جنایت ها کمک کرده اند است و احتمالا مقامات آمریکایی هم جزو اینها باشند.
آمریکایی ها هم رفته اند مانور نظامی آزادی شهروندان آمریکایی از زندان های بین المللی اجرا کرده اند.
عبارت مناسب تری پیدا نمی کنم اما آدم این شرایط را می بیند تعجب می کند که چه قدر این دنیا به دلیل خودداری کشورهای جهان از برخورد با سیاست های آمریکا قاراشمیش شده؟
بسیاری از کشورها یا از ترس یا از روی اینکه متحد آمریکا هستند درباره این رفتارها سکوت کرده اند اما غافل از اینکه این رویکرد سیاست مداران آمریکایی، که طبق رای دادگاه های خودشان مجرم هستند، اگر در جهان گسترش پیدا کند دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود و اگر همین الآن جامعه جهانی جلوی این سیاست مداران آمریکایی یک دست نایستد و به آنها بگوید دیگر بس است شاید بعدها خیلی دیر شود، آن زمانی که شاید دیگر حتی دادگاه بین المللی ای وجود نداشته باشد که مقامات مجرم آمریکایی را بخواهد محاکمه کند.
جامعه جهانی باید یک دست بایستد وبه مقامات و سیاست مداران آمریکایی بفهماند که اگر اینها این رویه و رویکرد مجرمانه خود را می خواهند در سطح بین المللی گسترش دهند دیگر جایی در جامعه جهانی نخواهند داشت و همه برای یکبار هم که شده آمریکا را تحریم کنند و از هرگونه تعامل با آن خودداری کنند تا زمانی که سیاست مداران آمریکایی بفهمند قانون داخلی آنها فقط برای داخل آمریکا است و حق ندارند آن را به سطح بین المللی گسترش دهند و این قانون بین الملل است که شامل حال آنها می شود و مجبور هستند اگر می خواهند در جامعه جهانی حضور داشته باشند به قوانین بین المللی هم تمکین کنند و اجازه دهند مجامع بین المللی کار خود را کنند.
وزیر دفاع چین: پکن ایجاد ائتلاف های نظامی انحصاری مخالف است
© Sputnik / Anna Ratkoglo
/ دونگ جون وزیر دفاع چین گفت، پکن با ایجاد ائتلاف های نظامی انحصاری و "حلقه های کوچک" مخالف است.
به گزارش تلویزیون مرکزی چین، وزیر دفاع چین در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی "شانگری-لا دیالوگ" در سنگاپور گفت: "(چین) با ایجاد ائتلاف های نظامی انحصاری مخالف است. "حلقههای کوچک" مختلف که کشورهای دیگر را هدف قرار میدهند، منطقه را امنتر نمیکند، بلکه فقط وضعیت را تشدید میکند."
دونگ جون خاطرنشان کرد که در همکاری امنیتی چندجانبه، چین مدافع باز کردن درها و به طور مشترک به دنبال صلح است.