۱۴۰۳ آبان ۱۰, پنجشنبه

 دکترمحمد صادق محفوظی تحصیلات خود را در رشته روانشناسی بالینی در دانشگاه دولتی انگلیس تا مقطع دکترا به اتمام رسانید و در همان زمان توانست به تحصیل در رشته‌ی فلسفه نیز بپردازد.


دکتر محمد صادق محفوظی موسس و دبیر کل موسسه‌ی پژوهشی ابن‌سینا، مرکز دایرة المعارف انسان شناسی و موزه‌ی نسخ خطی و آثار فرهنگی میباشد.
موسسه‌ی پژوهشی ابن‌سینا ومرکز دایرة المعارف انسان شناسی با بیش از دو دهه فعالیت در حوزه‌ی علم و فرهنگ و هنر به همت رئیس مرکز (دکتر محفوظی) و اعضاء هیئت علمی تاکنون بیش از هفتصد عنوان کتاب تحقیقی و راهنمایی ومشاوره و پایان نامه ای (مقاطع دکتری ) را به زیور طبع آراسته است.


بیش از بیست عنوان کتاب نظیر (نظام های روانشناسی،جلوه پاک،سیاست از منظر تفکر پس فردایی عالم،شش گفتار تحلیلی در مانایی هنر ایرانی و اسلامی و…) که از تالیفات دکتر محمد صادق محفوظی می باشد را می توان یاد نمود.
موزه ی نسخ خطی و آثار فرهنگی دکتر محمد صادق محفوظی با بیش از هفتاد هزار آثار و نسخ خطی و فرهنگی در بخش های متنوع کتب و نسخ خطی ،نقاشی و مینیاتور، مهر و انگشتری، سکه، سفال، آبگینه و… پایگاه مطمئنی برای پژوهشگران و هنرمندان و توریسم می باشد.


تا به حال ده ها هزار نفر از این مرکز و موزه بازدید نموده اند که بسیاری از شخصیتهای علمی و فرهنگی و اجتماعی جهان در زمره آنان می باشد.
در سال 1380 از طرف سازمان جهانی یونسکو توسط نماینده آن سازمان آقای حسن عبدالحسین صفر نشان تقدیر سازمان یونسکو به آقای دکتر محفوظی به پاس خدمات فرهنگی و پژوهشی اهدا شد.


در سال 1383 طی مراسمی در تالار همایش کاخ نیاوران توسط رییس سازمان میراث فرهنگی وقت، دکتر محفوظی موزه دار نمونه کشور برگزیده و لوح تقدیر و سپاس معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی وقت را دریافت نمودند.