چیچا شراب سنتی کم الکل آمریکای جنوبی و مرکزی است که از تخمیر پوره غلات، ریشه گیاهان یا میوه ها بدون تقطیر به دست می آید. یکی از محبوب ترین مواد تشکیل دهنده چیچا ذرت است که به چنین پوره ای چیچا د جورا و انواع غیر الکلی آن مانند کواس را چیچا مرادا می گویند
لفظ "چیچا" توسعا به نوشیدنی های خانگی کم الکل گ اطلاق شود که در هر منطقه به روش خاص خود آماده می شود
ریشه شناسی
منشاء دقیق کلمه "چیچا" دقیقا مشخص نیست. طبق یک روایت، این اصطلاح از زبان مردمان تاینو گرفته شده است بدینگونه که اسپانیایی ها هر نوشیدنی الکلی قبایل بومی آمریکایی را چبچا می نامیدند. توضیح رایج تر این است که "چیچا" شکل کوتاه شده کلمه چیچاب است که از زبان کونا به عنوان "ذرت " آمده. آخرین نکته این که برخی از محققان معتقدند این کلمه از chichiatl آزتک ها به معنای "آب سرگردان" گرفته شده.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chicha