۱۴۰۲ اسفند ۸, سه‌شنبه

 

عنوان اول پیک نت ۹ اسفند

به رای دهندگان بگوئید

به چه کسانی رای ندهند!

آخرین فرصت ها برای فعال بودن در انتخابات مجلس دوازدهم پشت سر گذاشته می شود. ارزیابی های خوش بینانه ای از جانب نهادهای حکومتی منتشر شده مبنی بر شرکت حدود ۴۵ در صد در انتخابات. همه آنها که نمی خواهند مجلس بدست حجتیه اندیشان بیفتد، خوشحال می شوند اگر این پیش بینی خوش باورانه، حتی از ۴۵ در صد نیز بیشتر شود، چرا که در اینصورت رای سازمان یافته حجتیه اندیشان و دیگر راستگرایان و اصولگرایان شکسته می شود و نخواهند توانست آنگونه که تاکنون خود را برنده انتخابات نشان داده اند مجلس را قبضه کنند. سر لیست و آخر لیست همه راستگرایان و غربگرایان یکی است و از هر امکانی باید بهره گرفت و به مردم گفت به لیست هائی که امثال مرتضی آقا تهرانی و سردار محصولی در آنها هستند رای ندهند. این به معنای آن نیست که به لیست طرفداران قالیباف رای بدهند. صحبت عمدتا بر سر انتخابات تهران است، والا در شهرها و شهرستانها مردم بیش از تهران با نامزدها آشنا هستند و بهتر از تهرانی ها می دانند به چه کسانی نباید رای بدهند و چه کسانی را از میان نامزدها برگزیده و رای بدهند. در واقع، این یک اقدام و یک رای ائتلافی است و آنها که هوشیارانه می خواهند در انتخابات شرکت کنند باید این نکته را در نظر داشته باشند. متاسفانه در این دوره نیز هیچ نامزد و هیچ گروهی برنامه برون رفت کشور از بحران  اقتصادی و سیاسی را ارائه نداده و تا احزاب واقعی در کشور فعالیت نداشته باشند، این کمبود اساسی حل نخواهد شد. آنچه که از آن باید پرهیز کرد "رای لیستی" است. بجای رای لیستی باید تا حد ممکن و مقدور برگزید و رای داد.

شواهد نشان میدهد که تازه پس از پایان رای گیری و تشکیل مجلس جدید و فراکسیون هاست که مشخص خواهد شد چه کسانی با چه مواضعی به مجلس رفته اند و موضع گیری ها و سخنرانی های آنها ماهیتشان را نشان خواهد داد. با این تعبیر نمی توان مخالف بود که مجلس آینده "هندوانه شکافته نشده است". انتخابات مهندسی شده است، اما باید دید این مهندسی در چه جهت و سیاستی انجام شده و کدام سیاست راهبردی را می خواهد پیش ببرد. تحولات جهانی چنان عظیم و سریع است که بناچار، دست ها در تمام قوا و نهادهای جمهوری اسلامی سریعا رو خواهد شد. این مسائل، مربوط به پس از تشکیل مجلس است. آنچه که اکنون موضوع روز است، جلوگیری از افتادن مجلس بدست حجتیه اندیشان، طرفداران سیاست همه غربی و مخالفان پیوند و اتحاد نظامی و اقتصادی با جبهه  شرق در برابر امریکا و متحدانش است. هویت مجلس آینده را همین گرایش روشن خواهد کرد. گرایشی که در بطن خود ضرورت تحول در سیستم اقتصادی، مبارزه با فساد و رانت خواری است. نمی توان عضو بریکس و شانگهای و اورآسیا بود، و در داخل کشور سیاستی علیه اکثریت مردم داشت. این تضاد، در روسیه هم وجود داشت و همه آنها که واقع بینانه اخبار روسیه را دنبال می کنند میدانند که همزمان با تغییر سیاست خارجی روسیه که جنگ روسیه با ناتو در اوکراین جلوه ای از آنست، تغییرات در داخل روسیه به سود کنترل اولیگارش ها و خدمات عمومی آغاز شد. در چین نیز بخش مهمی از مبارزه قاطع با فساد حکومتی و فقر زدائی محصول سیاست خارجی است که هدف از آن برپائی جهان چند قطبی و تغییر نظام امریکا محوری است که از بعد از جنگ دوم جهانی شکل گرفته  است.

در چارچوب نگاه ائتلافی به هر رویدادی در ایران و از جمله انتخاباتی که جمعه برگزار می شود، انگیزه عنوان اول روزگذشته پیک نت برای شرکت در انتخابات و رای به امثال کسانی است که نام آنها در آن عنوان اول اعلام شد. 

در پایان عنوان اول روز گذشته (سه شنبه) نوشتیم:

«تا رسیدن دقیقه ۹۰ شاید یک لیست واحد از شامل افرادی نظیرآقایان ایزدخواه که عملکرد قابل دفاعی در مجلس یازدهم داشته، ثابتی، صمصامی، عطاء بهرامی، ابوالفضل ظهره وند، یوسفی، نوبخت، مطهری، پزشکیان و خانم سمیه گلپور و نامزدهای دیگری که در لیست راستگرایان نیستند (و هم اندیش این افراد هستند) تهیه شود، که دراینصورت از هر امکانی برای تشویق مردم برای رای به آنها باید استفاده کرد تا بتوان در مجلس آینده یک فراکسیون مستقل، با برنامه، کارآمد و طرفدار تحول در ساختار نظام مدیریتی کشور داشت.)