پیک نت - Pyknet, [8/25/2024 11:16 AM]
پیک نت - Pyknet, [8/25/2024 11:16 AM]
دین و ایمان مردم
در ج. اسلامی یکجا به باد رفت
حجت الاسلام محمد زکائی
آیا عمامه پرانی، پس از تظاهرات اعتراضی سال 1401 یک بازی بود؟ نماز جمعه های کم جمعیت این رویداد موقت است؟ شعار "رضا شاه روحت شاد" که اشاره به محدود کردن روحانیون به زندگی در حوزه های مذهبی بود، یک شعار سیاسی است و یا شعاری علیه روحانیت؟
دهها نمونه از این دست را می توان ردیف کرد، اما بهتر است حدیث دیگران، گفته آید از زبان دیگران. آنچه را می خوانید، مقاله ایست گزارش گونه به قلم حجتالاسلام محمد زکایی استاد حوزهٔ علمیهٔ قم، که در بر گیرنده همان نکاتی است که در بالا به آن اشاره شد.
«در آیندهای نه چندان دور و با مرگ نسل های دههٔ ۴۰ به پایین، دیگر چیزی به نام مذهب و اعتقاد، در بین نسلهای جوان، دیده نخواهد شد! مردم، عامل فقر، بیچارگی و گرفتاری خود را، در ایدئولوژی میبینند و با مرگ هر روحانی، به ویژه مرگ مسؤولان، شادی خود را بروز میدهند!
به نظر میرسد سیاست، آسیب فراوانی به دین و مذهب در کشورمان وارد ساخته است و هر کدام از ما، متوجه فاصله گرفتن از اعتقادات مذهبی در بین آحاد مردم شدهایم.
تنها راه نجات دین و مذهب از آسیب بیشتر، خروج روحانیت از پستهای حکومتی و سیاسی و پرداختن به مسائل اعتقادی جامعه است که البته خیلی دیر شده و نسلهای ۵۰ تا۹۰ اکثراً بدون مذهب شده اند.
در صدا و سیما، فقط مردم متدین و جامعهٔ دیندار نشان داده میشوند، ولی در زیر پوست شهر، همهٔ ما میدانیم که دیگر چیزی به نام دین در بین اکثریت مردم، موضوعیت و اهمیت ندارد و پنهان کردن صورت مسأله نیز، دردی از بیمذهبی، دوا نمیکند.
ما نتوانستیم در ۴۵ سال، بر اعتقادات مردم بیفزاییم و یا حداقل آن را حفظ کنیم. با تمام بودجههای چندین هزار میلیاردی، دهها نهاد دینی و حوزههای علمیه، عملاً خروجی آنها صفر و حتی منفی بوده است!
متأسّفانه ما ظاهرسازی و تبلیغ را بر تربیت نسل ترجیح دادیم.
اگر در خانواده، اقوام، همکاران و دوستان خود بنگریم، متوجه میشویم که به جز چند پیرزن و پیرمرد که آنها هم تربیت شدهٔ سالیان بسیار دورند، اغلب پرورش یافتگان جمهوری اسلامی، حتی نماز نمیخوانند که هیچ، تمام مظاهر دین را تمسخر میکنند!
بنابراین آینده نشان میدهد ایران تبدیل به بیدینترین و سکولارترین کشور مسلمان خواهد شد.
نشانههای این تغییر بنیادی، در رفتارها و دهنکجیهای جوانان و مردم ، به آنچه مسؤولان میگویند مشخص است.»
به كانال تلگرام پيك نت بپيونديد:
https://telegram.me/pyknet
پیک نت - Pyknet, [8/25/2024 11:28 AM]
پیک نت - Pyknet, [8/25/2024 11:29 AM]
تخصص، تحصیلات و پاکدستی
زنان در کابینه پزشکیان
سنگرها را فتح می کنند!
شمار زنان تحصیلکرده و داری تخصص و توان مدیریت، در دولت پزشکیان افزون تر از همه دولت های گذشته خواهد شد. شاید یکی از انگیزه های پزشکیان برای تزریق زنان به دولت و کابینه، وسواس آنها از آلوده نشدن به فساد و رانتی باشد که سه دهه بر ارکان حکومت مسلط شده است.
زهرا بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همین ارتباط طی یک مصاحبه گفت:
آقای رئیس جمهور و اعضای شورای راهبری، دولت را فقط هیأت وزیران در نظر نگرفته بودند. تاکنون خانم شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست، خانم فرزانه صادق در جایگاه وزارت راه و شهرسازی و بنده به عنوان معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور؛ سه نفر خانمی هستیم که در کابینه حضور داریم. و اخبار خوشی در روزهای آتی خواهیم داشت.
باور دولت، به استفاده از ظرفیت و توان همه سرمایههای فکری و تخصصی و انسانی در کشور در سطوح دوم و سوم تصمیم گیری و تصمیم سازی است. از این رو تأکید رئیس جمهور و معاون اول به تمام وزیران است که در ترکیب شورای معاونین خودشان حتما از زنان و جوانان و اقوام استفاده شود، در این مسیر پیشنهادهائی شده است، مشابه فرایند معرفی وزرا، کارگروههای تخصصی در دستگاهها و انتصابات به صورت تخصصی و مبتنی بر شایستگیها.
شینا انصاری، معاون رئیسجمهور و رئیس جدید سازمان حفاظت محیطزیست نیز دو زن را به سمتهای سرپرستی دفتر ریاست و سرپرستی دفتر روابطعمومی این سازمان منصوب کرد.
او همچنین با صدور احکامی جداگانه، “فاطمه شفیعی” را به سمت سرپرستی دفتر ریاست سازمان و هماهنگی امور استانها و اعظم رضایی را به سمت سرپرستی دفتر روابطعمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیطزیست منصوب کرد.
به كانال تلگرام پيك نت بپيونديد:
https://telegram.me/pyknet