۱۴۰۱ اسفند ۱۰, چهارشنبه

عوارض "بی پدری" مقام. فشار کمر شکن از درون و بیرون و بعد صحبت از نیروی مردم و انتخاب آزادانه خلایق. تا بی خبری بی خبری که همین اش و همین کاسه





 مسمومیت های دختران از استرس بوده. پسران بی رگند ظاهرا! وزیر کشور در جمع خبرنگاران:

کسی در رابطه با مسمومیت‌ دانش‌آموزان دستگیر نشده است

وزیر کشور با تاکید براینکه باید از هراس افکنی در ارتباط با موضوع مسمومیت دانش آموزان پرهیز شود، گفت: گزارشی از ماده سمی برای مسمومیت دانش آموزان نداشتیم.



به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی وزیر کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در رابطه با حوادث اخیر مسمومیت دانش آموزان که موجب نگرانی شده بود، امروز جلسه کامل‌تری برگزار کردیم. در این جلسه در خدمت وزیر آموزش پرورش، مسؤولین وزارت بهداشت، سازمان پدافند غیرعامل، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، استانداران بودیم و موضوع مسمومیت مورد بررسی قرار گرفت.



وحیدی افزود: حاصل جمع این بود که درصد بالایی از آنچه که تحت عنوان عارضه برای دانش آموزان مطرح شده بود مربوط به عوامل خارجی نیست و بیشتر بخاطر استرس‌ها و نگرانی‌ها بر اثر طرح این موضوع است. آن دسته که علائمی مثل سردرد و سوزش گلو داشتند، بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند، غالب آنها در یکی دو ساعت اولیه بدون نیاز به درمان خاص مرخص شدند و تعداد محدودی کمتر از ۱۰ نفر را که بیماری زمینه‌ای داشتند، در بیمارستان نگه داشتند تا با اطمینان خاطر بیشتری مرخص شوند.



وی با اشاره به علت بروز مسمومیت‌ها گفت: تا الان با توجه به بررسی‌هایی که صورت گرفته در مدارس عامل خاصی را هنوز پیدا نکردند؛ لذا تاکنون گزارش قطعی نسبت به وجود ماده خاص و سمی ارائه نشده است.



وحیدی افزود: اینکه این موضوع یک ماجراجویی شخصی و یا داخلی بوده، تحت بررسی دستگاه‌های اطلاعاتی است لذا هنوز نمی‌توانیم اظهارنظر قطعی کنیم. بنابراین مواردی پیدا نشده است که بگوییم به عوامل مشخصی دست پیدا کرده‌ایم.



وی تاکید کرد: البته دشمنان ما علاقه داشتند که کشور را با عملیات‌های مختلف مواجهه کنند، یکبار دیگر خباثت خود را نشان دادند که با روح و روان عزیزان ما بازی می‌کنند.



وزیر کشور تصریح کرد: برخی هم در داخل کشور، خارج از دستگاه‌های تخصصی موضع گیری هایی می‌کنند که اطلاعات دقیقی ندارند بنابراین باید مراقب باشند و هراس افکنی نکنند.



وحیدی با بیان اینکه باید از هراس افکنی پرهیز شود، تصریح کرد: دشمنان به‌دنبال تعطیلی مدارس هستند و نباید اجازه داد چنین چیزی رخ دهد؛ با همه دستگاه‌های ذیربط و اطلاعاتی، کار در حال دنبال شدن است لذا اگر جزئیاتی مطرح شود اطلاع رسانی خواهیم کرد.



وزیر کشور در پاسخ به اینکه بعضاً گفته شده چندین نفر در این‌باره دستگیر شده‌اند، بیان کرد: اخیراً درباره این مسأله مطالب مختلفی بیان می‌شود که همه کذب است؛ مثلاً گفته شد یک دانش‌آموز بر اثر این ماجرا فلج شده که کذب محض است. یا اینکه گفته شد دستگیری داشته‌ایم، نه این‌طور نیست ولی دستگاه‌های اطلاعاتی ماجرا را دنبال می‌کنند و نتیجه اینکه کسانی که مؤثر بوده و یا اگر وابسته به گروهک‌ها باشند و ما الان اطلاعی نداریم، اطلاع‌رسانی می‌شود.



نوری: بخش اعظم موضوع مسمومیت ناشی از جو روانی است



یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امروز به دستور آقای رئیس جمهور قرار شد مسؤولیت برگزاری این جلسه با آقای وحیدی باشد.



وی ادامه داد: بخش اعظم این موضوع ناشی از زمینه‌های ایجاد جو روانی در جامعه دانش آموزان بوده است.



وزیر آموزش و پرورش افزود: رسانه بعنوان یکی از ارکان فرایند تربیت، باید این جو را تلطیف و آرامش را ایجاد کنند تا ما بتوانیم جریان تعلیم و تربیت را آنگونه که هست پیش ببریم و جاماندگی تحصیلی دانش آموزان در دوران کرونا بخاطر تعطیلی‌ها را جبران کنیم.



نوری گفت: دانش آموزان ما دانش آموزان توانمندی هستند و خواست دشمن تعطیلی آنهاست.



کد خبر 5722652
 //////////////////////////////////////////////////////////////////////////

وجود گاز N2 در سم منتشرشده در مدارس قم و دستگیری سه نفر



وزارت بهداشت تایید کرده که گاز N2 در سم منتشرشده در مدارس قم وجود داشته است. سه نفر در این رابطه دستگیر شدند. عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفته تا ۸ اسفند حدود ۸۰۰ دانش‌آموز در قم و ۴۰۰ نفر در بروجرد مسموم شده‌اند.




رئیس کمیسیون آموزش مجلس به رادیو ایمنا گفته است: «بر اساس نتیجه آزمایش‌های وزارت بهداشت، گاز N۲ در سم منتشرشده در مدارس قم وجود داشت.» او بررسی‌های بعدی را بر عهده شورای<عالی امنیت ملی دانسته و ابراز امیدواری کرده که این شورا نتایج بررسی‌های خود را درباره افراد یا دستگاه‌های "معاند و خارجی که این مسئله را برای بچه‌های این سرزمین ایجاد کردند" اعلام کند.



گاز N2 یا نیتروز اکسید جزو گازهای گلخانه‌ای و غیرسمی اما خنده‌آور یا هیستریک است. مشخص نیست این گاز توسط چه کسانی و با چه هدفی وارد مدارس دخترانه شده است.



خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران به نقل از یک "منبع آگاه" خبر داد که روز سه‌شنبه ۹ اسفند سه نفر در رابطه با این موضوع توسط نهادهای امنیتی بازداشت شدند. فارس در ادامه نوشته است: «اخبار تایید نشده احتمال خرابکاری توسط شبکه نفاق را می‌دهد.»



پیشتر نیز برخی مقامات و شخصیت‌های اصولگرا این مسمومیت‌ها را به مجاهدین خلق که از آنان با نام "منافقین" نام برده می‌شود، نسبت داده بودند.



بیشتر بخوانید: "سرنخ پنهان" مسمومیت‌‌های سریالی در مدارس دخترانه ایران



۱۲۰۰ مسمومیت تا هشتم اسفند



عضو کمیسیون بهداشت مجلس یازدهم به شبکه شرق گفته تا روز ۸ اسفند ۷۹۹ دانش‌آموز در قم و نزدیک به ۴۰۰ دانش‌آموز نیز در بروجرد دچار مسمومیت خفیف شده‌اند.



زهرا شیخی گفته اعضای کمیسیون بهداشت مجلس به قم رفته و "با حضور مسئولان اطلاعاتی استان، استانداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، مسئولان آموزش و پرورش استانی و کشوری و مسئولان وزارت بهداشت و درمان" درباره وضعیت دانش‌آموان مسموم گزارش تهیه کرده‌اند.



سه‌شنبه ۹ اسفند نیز اعضای این کمیسیون جلسه مشترکی با حضور وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت و نماینده وزارت اطلاعات داشتند.



حضور مسئولان اطلاعاتی استان قم در دیدار نمایندگان مجلس با دانش‌آموزان و حضور نماینده وزارت اطلاعات در جلسه اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با وزرای آموزش و پرورش و بهداشت نشان می‌دهد که این موضوع وارد فاز امنیتی شده‌ است.



بیشتر بخوانید: مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان؛ "عمدی با هدایت از خارج کشور"



نماینده اصفهان اما در این باره صحبتی نمی‌کند و نتایج این دیدارها را تنها "رد مسمومیت گوارشی" و تایید "مسمومیت استنشاقی" عنوان می‌کند او می‌گوید "هنوز علت عامل اصلی مسمومیت مشخص نیست". زهرا شیخی اضافه می‌کند که "گزارش وزارت بهداشت کامل‌تر بود و اکثر نماینده‌های حاضر در جلسه هم‌نظر بودند که گزارش سایر دستگاه‌ها قانع کننده نیست".



عضو کمیسیون بهداشت مجلس در نهایت می‌گوید یک فرصت یک هفته‌ای به وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط داده شده تا "نتایج دقیق بررسی‌ها را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهند".



در این میان وزیر آموزش‌ و پرورش که تا کنون کمترین اظهارنظر را درباره این موضوع کرده، گفته است: «به دلیل اینکه این موضوع بین بخشی است، در دولت تصمیم بر این شد که با محوریت وزارت کشور جلسه‌ای تشکیل و اطلاع‌رسانی صورت گیرد.»



ورود مسمومیت‌ها به خوابگاه بروجرد



تا کنون تمامی موارد مسمومیت منحصر به مدارس بود اما روابط عمومی استانداری لرستان اعلام کرد که سه‌شنبه شب نهم اسفند "تعداد معدودی از دانشجویان دختر در دانشگاه آزاداسلامی واحد بروجرد با مشاهده علائمی چون سرگیجه راهی بیمارستان شدند".



بیشتر بخوانید: مسمومیت در مدارس دخترانه؛ جریانی در قم و اصفهان "مرکز ثقل"



هرچند به گفته استانداری این دانشجویان "پس از طی کردن رسیدگی‌های لازم، بدون هیچ مشکلی ترخیص شدند" و "شرایط در دانشگاه طبق روال عادی پیش رفته و حال این دانشجویان مساعد است"، اما این چیزی از نگرانی‌های مردم و خانواده‌ها کم نمی‌کند بلکه به آن اضافه هم می‌کند؛ چون با ورود این مسمومیت‌ها به خوابگاه دختران دیگر تقریبا محرز است که این مسمومیت‌ها به صورت سیستماتیک دختران را نشانه گرفته است.



عباس آخوندی، استاد دانشگاه، مسمومیت‌های دختران را یک "جنایت انسانی و فاجعه حکمرانی" دانسته است.





عبدالله مومنی فعال سیاسی و زندانی سابق نیز معتقد است جریانی "بصورت سیستماتیک تصمیم به انتقام سخت از جوانان معترض" گرفته است.





ورود به دبستان‌های دخترانه



تا کنون بیشتر مسمومیت‌های گزارش‌شده در دبیرستان‌های دخترانه بود اما اکانت ۱۵۰۰ تصویر خبر داده که دهم اسفند، در دبستان دخترانه‌ یارجانی در نارمک تهران هم بسیاری از دانش‌آموزان پس از استشمام بوی گاز دچار مسمومیت شده و به بیمارستان منتقل شدند.



مسیح علی‌نژاد، فعال سیاسی با انتشار ویدیویی از تجمع اولیای دانش‌آموزان مقابل دبستان دخترانه یارجانی در نارمک خبر داده است.





به گزارش اکانت ۱۵۰۰ تصویر هم‌زمان در دبستان دخترانه معراج اردبیل و سپهر مصباح کرمانشاه نیز دانش‌آموزان دچار مسمومیت شده و اورژانس در محل حاضر شده است. این اکانت همچنین از مسمومیت دانش‌آموزان در دبستان امام حسین، دبیرستان عصمت و دبیرستان خلعت‌بری، در خیابان بهار تهران خبر داده است.



خبرگزاری فارس نیز گزارش کرده که دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه در تهرانسر تهران امروز ۱۰ اسفند دچار مسمومیت شده‌اند.



بیشتر بخوانید: ده‌ها دانش‌آموز دوباره در بروجرد مسموم و راهی بیمارستان شدند



"اقدامی تروریستی با همدستی دولت"



کمپین بین‌المللی حقوق بشر طی بیانیه‌ای مسمومیت‌های سریالی دختران دانش‌آموز را "اقدامی تروریستی" دانسته و احتمال "همدستی دولت" با این موضوع را داده است.



هادی قائمی مدیر اجرایی این نهاد در این باره گفته است: «این یک اقدام تروریستی است و ناکامی جمهوری اسلامی در مقابله با آن و جدی نگرفتن آن برای ماه‌ها سؤالات جدی را در مورد همدستی دولت با گروه‌هایی که ظرفیت سازمانی برای انجام چنین حملات بزرگی را دارند، ایجاد می‌کند.»



او به حضو پررنگ دانش‌آموزان دختر در اعتراضات سراسری اخیر ایران اشاره کرده و اضافه می‌کند: «افرادی که این حملات را انجام می‌دهند مانند حکومت ایران از پتانسیل و قدرت این دختران مبهوت شده‌اند.»



هادی قائمی از "دولت‌های سراسرجهان" خواسته تا اکنون "بیش از هر زمان دیگری برای نشان دادن مخالفت کامل خود با این سرکوب خشونت‌آمیز و تشدید اقدامات جمعی علیه سیاست‌های ضدزن حکومت ایران اقدام کنند".

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

سردار "رادان" فرمانده نیروی انتظامی که سابقه سیاهی در جریان انتخابات ۸۸ و رفتار با دستگیر شدگان در زندان کهریزک دارد، روز گذشته و پس از چند هفته که از مسمومیت زنجیره ای دختران دانش آموز ابتدا در قم و سپس در دیگر شهرها می گذرد اعلام کرد: «هنوز عمدی بودن این مسمومیت ها تائید نشده و ما کسی را دستگیر نکرده ایم»
مطابق این اظهار نظر داهیانه، دانش آموزان خود به خود مسموم شده و می شوند . یا خودشان، خودشان را مسموم می کنند! لابد سردار رادان بخاطر این اظهار نظر باید ارتقاء درجه یافته و از سرتیپی بپرد به سرلشکری! سه هفته از ماجرا می گذرد و هنوز کسی را نگرفته اند و این درحالی است که ناممکن است همه آقایان ندانند پشت این مسمومیت ها چه کسانی قرار دارند و پیاده نظام مجری مسموم کردن دختران دانش آموز چه کسانی هستند. با چنین نیروی انتظامی چگونه می توان انتظار داشت دست به ترکیب مافیای مواد مخدر که ورود سلاح از مرزهای ایران نیز از شاخه های فعالیت آنست زده شود؟ هر ساده دلی در ایران میداند که هدف از رویدادهای هفته های اخیر دوباره به خیابان کشاندن مردم است. از مسمومیت طالبانی دختران دانش آموز شروع شد و حالا به مقنعه اجباری بجای حجاب اجباری و ممنوعیت آواز خوانی زیر پل خواجو در اصفهان رسیده است. این از بخش اجتماعی. در بخش اقتصادی هم دلار را رساندند به مرز ۷۰ هزار تومان.
از وعده های تجدید نظر در سیاست های اقتصادی و سیاسی و اجتماعی سه دهه گذشته هم که در جریان اعتراضات خیابانی شعارش را سر دادند خبری نیست و فیتیله صحبت درباره آن در مجلس هم پائین کشیده شد. تحریکات داخلی و خارجی از شرق و غرب کشور هم جریان دارد و شاخ و شانه کشیدن جمهوری آذربایجان هم بزودی از سر گرفته خواهد شد. کافی است فضای سیاسی و اقتصادی زلزله زده در ترکیه آرام شود و اردوغان زیر فشار امریکا، به همراهی با ناتو در جنگ اوکراین گردن بگذارد.
دولت ناتوان و ناکارآمد رئیسی تلوتلو خوران درجا می زند و قادر به رهائی از قلاب اتاق بازرگانی و بانک های خصوصی و مطبوعات و رسانه های وابسته به این اتاق نیست. هیچ تصمیم راهبردی گرفته نمیشود و نمی تواند گرفته شود، تا نخواهند تکلیف سمت گیری جهانی و داخلی را قطعی کنند. یا "شرقی شرق" و یا "غربی غرب" و همه شواهد نشان میدهد که طرفداران "غربی غرب" زورشان در جمهوری اسلامی بسیار بیشتر است. رهبر جمهوری اسلامی راهبرد "نگاه به شرق" را مطرح کرده است اما با کدام سازمان و تشکیلات و برنامه اقتصادی و اجتماعی؟ آن که مرغی که انجیر می خورد "نوکش" کج است! آن مرغ نوک کج پوتین و رهبر چین است. رهیران ونزوئلا و برزیل، آرژانتین و شمار دیگری از کشورهایی اند که حسابشان را بسرعت از امریکا و دلار آن جدا کرده و مشغول جدا کردن هستند.