گزارش زنده

  1. لوکاشنکو وارد تهران شد

    الکساندر لوکاشنکو برای یک سفر دو روزه وارد تهران شد. مراسم استقبال رسمی از رئیس‌جمهور بلاروس فردا (دوشنبه) در سعدآباد برگزار می‌شود.

    به نوشته رسانه‌های ایران، «محور اصلی این سفر رایزنی درباره تجارت و اقتصاد، به ویژه پروژه‌های صنعتی، کشاورزی، ترابری و لجستیک خواهد بود.»

    ابراهیم رئیسی و آقای لوکاشنکو در حاشیه شانزدهمین اجلاس سازمان همکاری شانگهای در شهریور ماه در سمرقند دیدار کرده بودند.

    آقای لوکاشنکو در ۲۸ سال گذشته تنها رئیس‌جمهور بلاروس بوده است.

    پس از اعتراض گسترده به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۰ و سرکوب شدید مخالفان، کشورهای غربی تحریم‌های شدیدی را برای بلاروس در نظر گرفتند.

    مخالفان می‌گویند در انتخابات ۲۰۲۰ «تقلب» شده و اتحادیه اروپا و آمریکا اقای لوکاشنکو را رئیس‌جمهور قانونی بلاروس نمی‌دانند.

    پس از تحریم‌ها، بلاروس به روسیه نزدیک‌تر شد و در ابتدای جنگ، ارتش روسیه از خاک بلاروس هم به اوکراین حمله کرد.

  2. وزیر صحت عامه طالبان از پزشکان افغانستان در خارج دعوت به همکاری کرد

    نشست خبری

    قلندر عباد، وزیر صحت عامه (بهداشت و درمان) طالبان از پزشکان متخصص افغانستان در خارج دعوت کرد که برای آموزش و ارتقای ظرفیت درمانی و بهداشتی این کشور همکاری کنند.

    آقای عباد امروز در یک نشست در کابل با اظهار این موضوع گفت «سالانه حدود نیم میلیارد دالر برای تداوی (درمان) به بیرون از کشور به مصرف می‌رسد و با بلند بردن سطح دانش داکتران و فراهم‌سازی خدمات صحی معیاری از مصرف این پول‌ها در بیرون از کشور جلوگیری می‌گردد و دیگر نیاز نخواهد بود که مردم به بیرون از کشور برای تداوی بروند.»

    شماری از پزشکان افغانستان در خارج از طریق ویدیو کنفرانس نیز در این نشست خبری صحبت کردند.

    آقای عباد به آنها وعده سپرد: «ما متعهد هستیم تا هر نوع امکانات را از قبیل جای بودبادش (محل اقامت)، مصارف سفر و غذا را را برایتان فراهم نماییم.»

    صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) حقوق کارکنان وزارت صحت عامه پس از روی کارآمدن طالبان را برعهده گرفته است.

    نشست خبری در کابل
  3. وزیر صنعت ایران به دلیل افزایش ناگهانی قیمت خودروعذرخواهی کرد

    رضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت به دلیل افزایش ناگهانی قیمت خودرو عذرخواهی کرده است.

    این عذرخواهی در برنامه تماس‌های مردمی در «مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری» بود.

    یکی از شهروندان به آقای فاطمی گفته بود: « خودروی پژو ۲۰۷ خود را به قیمت ۴۰۰ میلیون فروخته و در عرض یک ماه قیمت آن به ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است.

    آقای فاطمی گفته: «اقتصاد کلان کشور را به گونه‌ای تنظیم کنیم که کسی با فروش اموال خود و به دلیل نوسان ناگهانی قیمت متضرر نشود، و به همین دلیل از مردم عذرخواهی می کنم.»

    طی ماههای اخیر با جهش قیمت دلار که به شصت هزار تومان هم رسید، قیمت خودرو هم در ایران افزایش یافت؛ با کاهش ارزش ریال طی سالهای اخیر، خودرو در ایران بعنوان کالای سرمایه‌ای و مکانی برای حفظ دارایی‌ها تلقی می‌شود.

    از همین رو ثبت نام خودرو برای دریافت از کارخانه افزایش یافته است.

    امروز هم پس از تمدید ۱۳ ساعته مهلت ثبت نام طرح فروش فوق‌العاده ، قرعه کشی ایران‌خودرو انجام شد.

    در موارد گذشته به دلیل ازدحام، سایت خودروسازان با شروع ثبت نام از دسترس خارج شده بود.

  4. گروه داعش مسئولیت حمله به محفل «خبرنگاران و شیعیان» در مزارشریف را برعهده گرفت

    تصویری که پس از انفجار در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد
    Image caption: تصویری که پس از انفجار در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد

    گروه دولت اسلامی (داعش) مسئولیت انفجاردر یک محفل فرهنگی در شهر مزارشریف در شمال افغانستان را برعهده گرفت.

    این حمله دستکم دو کشته و شماری زخمی از جمله چند کودک بجا گذاشته است.

    در اطلاعیه‌ای که در سایت اعماق- وابسته به گروه داعش- منتشر شده آمده که این انفجار دو روز پس از حمله بر والی طالبان در بلخ صورت گرفته و هدف آن «خبرنگاران و شیعیان» بوده است.

    دیروز پس از انفجار، آصف وزیری، سخنگوی پلیس طالبان در مزار شریف به بی‌بی‌سی گفت یکی از کشته شدگان خبرنگار و دیگری محافظ این محفل بودند.

    مرکز خبرنگاران افغانستان نیز فهرستی از نام‌ ۱۵ خبرنگار زخمی را منتشر کرد.

    مرکز فرهنگی تبیان، نزدیک به جمهوری اسلامی ایران روز شنبه محفلی به عنوان «مهدویت و رسانه‌ها و ترویج فرهنگ» با شرکت شماری از خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ای در حوزه دوم امنیتی شهر مزار شریف برگزار کرده بود.

    یک خبرنگار شرکت کننده در این برنامه گفته است انفجار زمانی رخ داد که گروهی از کودکان مشغول خواندن سرود، دقایقی پس از سخنرانی یک مقام طالبان بودند.

    این انفجار دو روز پس از آن رخ داد که یک بمبگذار انتحاری والی طالبان در بلخ را کشت.

    گروه داعش بعدا مسئولیت آن را نیز برعهده گرفت.

    بیشتر بخوانید:

    انفجار در محفل خبرنگاران در مزارشریف چند کشته و زخمی بجا گذاشت

    انفجار زمانی رخ داد که گروهی از کودکان مشغول خواندن سرود بودند
    Image caption: انفجار زمانی رخ داد که گروهی از کودکان مشغول خواندن سرود بودند
  5. تظاهرات ایرانیان مخالفان جمهوری اسلامی در پاریس

    تظاهرات ایرانیان در پاریس،‌ یکشنبه ۲۱ اسفند
    Image caption: تظاهرات ایرانیان در پاریس،‌ یکشنبه ۲۱ اسفند

    امروز(یکشنبه) هم درشهر پاریس گروهی از ایرانیان تظاهرات کردند.

    تظاهرکنندگان امروز از میدان باستیل تا مقابل شهرداری مرکزی پاریس راهپیمایی کردند.

    برخی منابع تعداد شرکت کنندگان را حدود ۲ هزار نفر تخمین زده‌اند.

    تظاهرکنندگان در حالیکه اغلب پرچم ایران با علامت شیرخورشید در دست داشتند با شعارهایی علیه جمهوری اسلامی از مقامات اروپایی و به ویژه رئیس جمهور فرانسه خواستند که از خواسته آنها برای قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا حمایت کنند.

    طی ماه‌های اخیر و در پی سرکوب گسترده اعتراضات در ایران،‌ بسیاری از شهرهای جهان از جمله پاریس در تعطیلات آخر هفته شاهد تظاهرات ایرانیان بوده است.

    تظاهرات در پاریس
    تظاهرات عصر یکشنبه ۲۱ اسفند در پاریس
    Image caption: تظاهرات عصر یکشنبه ۲۱ اسفند در پاریس
  6. تجمع در گلاسکو در اعتراض به مسمومیت‌ها در ایران

  7. وزیر خارجه پاکستان: تعامل مثبت با حکومت طالبان به نفع پاکستان است

    بلاول بوتو زرداری، وزیر امور خارجه پاکستان روز شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی
    Image caption: بلاول بوتو زرداری، وزیر امور خارجه پاکستان روز شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در مقر سازمان ملل در نیویورک صحبت می‌کرد

    بلاول بوتو زرداری، وزیر امور خارجه پاکستان گفته است پاکستان همواره «تعامل مثبت» با اداره طالبان در کابل برقرار کرده است اما اگر طالبان به تعهداتش در مبارزه با تروریسم عمل نکند مردم افغانستان و پاکستان قربانی افزایش حملات تروریستی خواهند شد.

    آقای زرداری در یک کنفرانس مطبوعاتی در مقر سازمان ملل در نیویورک گفته: «پاکستان از زمان سقوط کابل همواره با دولت موقت در تعامل مثبت با دولت موقت افغانستان [طالبان] داشته است.»

    به گفته او «این به نفع پاکستان است که افغانستان صلح آمیز، مرفه، باثبات و امن در داخل کشور، در صلح با خود و با همسایگانش باشد، و این به نفع ماست که دولت موقت [طالبان] در افغانستان قادر به انجام تعهداتش در قبال مردم و جامعه جهانی باشد.»

    وزیر خارجه پاکستان همچنین خاطرنشان کرد که اگر طالبان «به تعهدات خود در مبارزه با تروریسم به عنوان مثال عمل نکند در وهله اول مردم افغانستان و در درجه دوم قربانی آن پاکستان است که شاهد افزایش حملات تروریستی پس از سقوط کابل هستیم.»

    وزیر خارجه پاکستان همچنین از منع تحصیل دختران از سوی طالبان نیز انتقاد کرد و گفت که آنچه که طالبان می‌کند «فراتر از هنجار در جهان اسلام است، و هیچ کشور دیگری بر روی کره زمین اعم از مسلمان یا غیرمسلمان وجود ندارد که محرومیت زنان و دختران از حق تحصیل را بپذیرد.»

  8. مهدی میرسلیم، فرزند نماینده مجلس شورای اسلامی از زندان «آزاد شد»

    به گزارش خبرگزاری هرانا، مهدی میرسلیم، فرزند مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی از زندان اوین آزاد شده است.

    مصطفی میرسلیم گفته که از نحوه آزادی فرزندش اطلاعی ندارد؛ اما احتمال داده آزادی او به دنبال «عفو» رهبر جمهوری اسلامی صورت گرفته باشد.

    پسر این نماینده مجلس در ایران در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت شد و به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» به پنج سال حبس محکوم شده بود.

    او در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوین منتقل شد.

    پدر او گفته بود: «منافقین سعى کردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقه‌بندى شده بوده، موفقیتى جز به دام انداختن او به دست نیاوردند. مأموران امنیتى نیز گمان کرده بودند که او عنصر اثرگذاری است.»

  9. پیش‌بینی رئیس کمیسیون تلفیق درباره تورم «بسیار بالا» در ایران در سال آینده

    G

    شمس‌الدین حسینی، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی برای سال آینده تورم بسیار بالا پیش‌بینی کرده است.

    او گفته: «با توجه به تورم‌های نقطه به نقطه‌ای که در ماه‌های اخیر اتفاق افتاده اگر همه چیز هم خوب پیش برود که برخی چیز‌ها خوب پیش می‌رود باز ما یک تورم بالایی خواهیم داشت.»

    مرکز آمار ایران نرخ تورم سالانه بهمن ماه را ۴۷/۷ درصد اعلام کرده؛ هر چند منابع مستقل نرخ واقعی تورم در ایران را بسیار بالاتر می‌دانند.

    نرخ تورم نقطه به نقطه گروه «خوراکی‌ها، اشامیدنی‌ها و دخانیات» در بهمن ماه امسال- به روایت مرکز آمار- به بالای هفتاد درصد رسیده است.

    انواع گوشت از جمله اقلامی بوده‌اند که شاهد بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل(دی ماه) در گروه خوراکی‌ها را شاهد بوده‌اند.

    با کاهش قدرت خرید شهروندان ایرانی طی سال‌های اخیر مصرف سرانه گوشت در ایران رو به کاهش گذاشته است، با افزایش قیمت گوشت، مرغ به همراه ماهی جایگزین گوشت قرمز شده که قیمت آنها هم شاهد افزایش قیمت بوده‌اند.

  10. وزارت خارجه آمریکا تبادل زندانیان با ایران را «دروغ ظالمانه» خواند

    در واکنش به اظهارات وزیر خارجه ایران درباره تبادل زندانیان با ایالات متحده، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتگویی با بی‌بی‌سی فارسی این اظهارات را «دروغی به شدت ظالمانه» خوانده است.

    او گفته: «اظهارات مقامات ایران در مورد رسیدن به توافق بر سر مبادله زندانیان دو کشور، دروغی بشدت ظالمانه است که فقط درد و رنج خانواده این زندانیان را تشدید می‌کند».

    ند پرایس همچنین گفته «آمریکا بدون وقفه در تلاش است زمینه آزادی سه شهروندش را فراهم کند که ناعادلانه در ایران زندانی‌اند‌ و تا زمانی که آن‌ها را به آغوش خانواده‌هایشان برنگرداند، دست از تلاش برنخواهد داشت.»

    حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، روز یکشنبه در گفتگو با «صدا و سیما» از توافق اولیه ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان خبر داده بود.

    او گفته بود: «اگر همه چیز از طرف آمریکایی‌ خوب پیش برود فکر می‌کنم در کوتاه مدت شاهد تبادل زندانیان هم خواهیم بود».

    در حال حاضر سیامک نمازی، عماد شرقی و مراد طاهباز از جمله زندانیان شناخته شده آمریکایی در ایرانند.

    بیشتر بخوانید

  11. سوئد حکم اعدام حبیب اسیود، شهروند ایرانی سوئدی را محکوم کرد

    سوئد حکم اعدام حبیب فرج‌الله چعب، ملقب به «حبیب اسیود»، شهروند ایرانی سوئدی را «غیرانسانی» خوانده و محکوم کرده است.

    توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد به خبرگزاری فرانسه گفته: « این حکم اعدام یک مجازات غیرانسانی و لغو نشدنی است و سوئد به همراه سایر کشورهای اتحادیه اروپا، استفاده از مجازات اعدام را در هر شرایطی محکوم می کند.»

    دیوان عالی ایران امروز اعلام کرد که حبیب فرج‌الله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» به اتهام «افساد فی‌الارض» از طریق «تشکیل، اداره و سرکردگی گروه حرکه النضال» و همچنین اجرای «عملیات تروریستی» در استان خوزستان حکم اعدامش تایید شده است.

    حکومت ایران آقای اسیود را متهم کرده که در چندین بمب‌گذاری و همچنین حمله ۳۱ شهریور ۹۷ به رژه نظامی سالگرد آغاز جنگ ایران و عراق در اهواز دست داشته است. در این حمله ۲۴ نفر از جمله ۱۸ نفرازنیروهای سپاه پاسداران کشته شدند.

    حبیب اسیود رهبر سابق «حرکه النضال» از گروه‌های مخالف حکومت ایران است که هدف خود را دفاع از حقوق اقلیت عرب این کشور اعلام کرده است.

    جمهوری اسلامی «حرکه النضال» را یک گروه «تروریستی» می‌داند؛ این گروه اما ادعای دخالت در عملیات مسلحانه را رد می‌کند.

    حبیب اسیود در آبان ماه ۱۳۹۹ توسط سرویس امنیتی جمهوری اسلامی در ترکیه ربوده و به ایران منتقل شد.

    بیشتر بخوانید:

    حبیب اسیود، شهروند ایرانی- سوئدی؛ دیوان عالی کشور حکم اعدام او را تایید کرد

  12. تجمع اعتراضی بازنشستگان فولاد اصفهان

    ‌بازنشستگان فولاد اصفهان امروز ۲۱ اسفند، تجمع اعتراضی برگزار کردند و خواستار تحقق مطالبات معیشتی و حقوقی خود شدند.

  13. پدر حمیدرضا روحی از معترضان کشته شده: می‌گویند با زدن شما شهر را آرام کردند

    علی روحی پدر حمیدرضا روحی، از جانباختگان اعتراضات با نشر استوری در اینستاگرام خود خطاب به پسرش نوشت:«می‌گویند شهر را با زدن شما آرام کردند، دیگر کسی جرات نمی‌کند به چیزی اعتراض کند، شهر امن و امانه.... حالا همه راضی‌اند و به زندگی عادی برگشته‌اند.»

    حمیدرضا روحی جوان ۱۹ ساله‌ای بود که در جریان اعتراضات جنبش مهسا در ۲۶ آبان در منطقه شهر زیبا با تیر جنگی کشته شد.

  14. ایران از احتمال تبادل زندانیان با آمریکا طی روزهای آینده خبر داد

    حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی در گفتگویی با شبکه خبر در مورد تبادل زندانیان با آمریکا گفته است که «در روزهای اخیر به یک توافق دست یافتیم واگر همه چیز از طرف آمریکا خوب پیش برود، این تبادل در روزهای آینده انجام خواهد شد.»

    آقای امیرعبداللهیان افزوده از مارس سال گذشته در این مورد «سندی بین ما و طرف آمریکایی به طور غیرمستقیم به امضا و تایید رسید که زمینه اجرای آن اکنون فراهم شده و از نظر ما همه چیز آماده هست.»

    به گفته او «طرف آمریکایی در حال هماهنگی‌ها فنی خود قرار دارد.»

    در حال حاضر سیامک نمازی، مراد طاهباز و عماد شرقی سه شهروند ایرانی- آمریکایی در ایران زندانی هستند.

    چند هفته پیش شبکه خبری «ان‌بی‌سی» آمریکا به نقل از «منابعی آگاه» از تلاش‌های قطر و بریتانیا برای پیشبرد مذاکرات بین تهران و واشنگتن بر سر تبادل زندانیان خبر داد.

    این شبکه خبری همچنین گفته بود ایران ممکن است در صورت همکاری بتواند میلیاردها دلار پول خود که به علت تحریم‌های آمریکا در کره‌جنوبی توقیف شده را آزاد کند.

    در بهمن ماه هم رابرت مالی، نماینده ویژه ایران در وزارت خارجه آمریکا از دیدار خود با مقام های عمان و قطر و گفتگو درباره ایران خبر داد.

    او بعدا در توییتی نوشت که با معاون وزیر خارجه عمان دیدار کرده و از طرف آمریکا بابت تلاش های عمان در آزاد شدن باقر نمازی تشکر کرده است.

  15. مدیر کل سابق بی‌بی‌سی توییت گری لینکررا «نقض فنی» قوانین بی‌طرفی بی‌بی‌سی دانست

  16. سه فلسطینی در تیراندازی نیروهای اسرائیلی در کرانه باختری کشته شدند

    منابع اسرائیلی و فلسطینی از کشته شدن سه فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای اسرائیلی در مناطق اشغالی کرانه غربی خبر داده‌اند.

    این درگیری در غرب نابلس در نزدیکی یک شهرک یهودی نشین و در بحبوحه افزایش تنش‌ها در این منطقه اتفاق افتاده است.

    در بیانیه‌ای که ارتش اسرائیل در این مورد منتشر کرده، آمده که پس از حمله مسلحانه به پاسگاه، سربازان اسرائیلی در واکنش اقدام به تیراندازی کردند.

    در بیانیه ارتش گفته شده که نیروهای اسرائیلی سلاح‌های سه فلسطینی کشته شده را ضبط کرده و نفر چهارم هم خود را تسلیم کرده است.

    گروه شبه نظامی گردان «شهدای الاقصی» اعلام کردند که افراد کشته شده از اعضای این گروه بودند.

    این گروه شاخه نظامی حزب فتح به رهبری محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین است.

    در ماه های اخیر خشونت‌ها در مناطق فلسطینی به ویژه در مناطق اشغالی کرانه غربی افزایش یافته و همزمان دولت راستگرای افراطی اسرائیل همچنان به ترویج شهرک سازی های جدید ادامه داده است.

  17. وزیر تحصیلات عالی طالبان: کسانی که نظام را با زبان، قلم یا عملا تخریب می‌کنند واجب‌القتل هستند

    ندا محمد ندیم
    Image caption: ندا محمد ندیم امروز در مراسم فارغ التحصیلی شماری از اعضای طالبان از یک مدرسه دینی در قندهار صحبت می‌کرد

    ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی طالبان هشدار داده است که هرکسی که نظام طالبان را به هر صورتی که «تخریب» کند، «واجب‌القتل» است.

    آقای ندیم روز شنبه (۲۰حمل/اسفند) در مراسم فارغ‌التحصیلی مفتی‌ها و قاضیان گروه طالبان در قندهار صحبت می‌کرد، گفت: «شما که همراه با دسیسه‌های بیگانگان برای ملت مشکلات ایجاد می‌کنید، باز ان‌شاءالله ما به مقابله وهم برای سرکوب‌تان آماده‌ایم.»

    این مقام طالبان تاکید کرد: «تخریب‌کنندگان نظام که با زبان، قلم یا عملا تخریب می‌کنند، تمام این افراد باغیان و واجب القتل هستند.»

    آقای ندیم از مقام‌های ارشد طالبان است که در دسامبر گذشته فرمان منع حضور زنان در دانشگاه‌ها را نیز صادر کرد.

    آقای ندیم همچنین گفته است: «وزارت تحصیلات عالی از چندی به این سو روی بازنگری و انکشاف نصاب تحصیلی کار می‌کند. ... در نظر دارد که در تمام زون‌های کشور در کنار علوم عصری، ریاست‌هایی را در رشته‌های تخصصی علوم دینی نیز ایجاد کند.»

    اظهارات این مقام طالبان پس از آن صورت می‌گیرد که گروه دولت اسلامی (داعش) مسئولیت حمله انتحاری منجر به کشتن محمد داود مزمل والی طالبان در بلخ را برعهده گرفت.

    او ارشدترین مقام حکومت طالبان بود که پس از تسلط مجدد بر افغانستان کشته شد.

  18. تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در بعضی شهرهای ایران

  19. آموزش و پرورش نمایش «فیلم‌های مستهجن» در مدارس دخترانه را تکذیب کرد

    یوسف نوری،‌ وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی در واکنش به اخبار مربوط به نمایش «فیلم‌های مستهجن» در برخی از مدارس گفته «من چنین فیلمی ندیده‌ام.»

    همزمان اداره کل آموزش و پرورش استان تهران هم در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که با پیگیری‌های به عمل آمده «هر گونه نمایش فیلم نامتعارف در مدارس از اساس تکذیب می‌شود.»

    چند روز پیش گزارشی در وبسایت «ایران وایر» منتشر شد که در آن گفته شد ماموران امنیتی با پخش فیلم‌هایی با محتوای جنسی و نامتناسب با سن دانش آموزان دختر، قصد داشتند آن‌ها را از دست زدن به اعتراض بترسانند.

    در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» دانش آموزان دختر حضوری فعال داشته‌اند.

    در این گزارش گفته شده بود که «ماموران امنیتی جمهوری اسلامی در چند مدرسه دخترانه در «تهران، ماهشهر، اصفهان و اسلام‌شهر» برای دانش‌آموزان «فیلم های مستهجن» پخش کرده‌اند که این اقدام با «مجوز وزرات آموزش و پرورش» بوده است.

    روز گذشته هم شیوا قاسمی پور،‌ نماینده مجلس در واکنش به اخبار مربوط به نمایش «فیلم های مستهجن» گفته بود که اگر این اخبار درست باشد، «برای کسی که این شرایط را فراهم کرده،‌ متاسفم.»

    این نماینده مجلس همچنین نمایش چنین تصاویری به دانش آموزان را «نگران کننده» خوانده بود.

    بیشتر بخوانید:

    واکنش نماینده مجلس ایران به نمایش «فیلم‌های مستهجن» در مدارس دخترانه و انتقاد از تحمیل حجاب اجباری