ایران
رسانه: داماد ترامپ صدها میلیون دلار از امارات و قطر پول گرفته است
© AP Photo / Pablo Martinez Monsivais /
روزنامه نیویورک تایمز فاش ساخت ، صندوق سرمایه گذاری خصوصی جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ صدها میلیون دلار از امارات و قطر دریافت کرده است.
به گزارش اسپوتنیک، سرمایهگذاریهای امارات و قطر در شرکت خصوصی کوشنر نگرانیهایی را در مورد اینکه چگونه افراد نزدیک به دولت ترامپ از نقشهای دولتی سابق خود سود بردهاند، افزایش میدهد.
براساس تحقیقات انجام شده روزنامه آمریکایی تایمز، صندوق سرمایه گذاری مستقل امارات حدود ۲۰۰ میلیون دلار در شرکت(Affinity Equity) کوشنر و یک صندوق قطری نیز در همین مبلغ سرمایه گذاری انجام داده است.
سرمایه گذاری های اخیرا فاش شده در مقایسه با سرمایه گذاری صندوق عربستان سعودی که در سال ۲۰۲۱، ۲ میلیارد دلار در شرکت کوشنر سرمایه گذاری کرد بسیار ناچیز است.
به نوشته تایمز، شرکت سرمایه گذاری استیو منوچین وزیر خزانه داری سابق دولت ترامپ نیز مبالغ هنگفتی از صندوق های ثروت خاورمیانه از جمله یک میلیارد دلار از صندوق ثروت عربستان دریافت کرده است.
براساس گزارش تایمز، هیچ کدام از این سرمایه گذاری ها غیرقانونی نیستند و تمام مراحل اداری و قانونی در آنان رعایت شده است اما حجم سرمایه گذاری بالای کشورهای عرب خاورمیانه در شرکت های خصوصی مقامات دولت ترامپ نگرانی در مورد آنکه چطور مقامات دولت پیشین در کنار مسئولیت های دولتی به دنبال افزایش سرمایه خود بوده اند را بیشتر می کند.
جرد کوشنر داماد ترامپ در دولت پیشین آمریکا وظیفه سیاست گذاری در خاورمیانه از جمله ارائه طرح صلح بین اسرائیل و فلسطین را بر عهده داشت.
پنتاگون نگران اتحاد نظامی احتمالی بین مسکو و پکن است
© Depositphotos.com / Leeestat
مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد که اتحاد نظامی بین مسکو و پکن خطراتی را برای ایالات متحده ایجاد می کند.
به گزارش اسپوتنیک، مارک میلی در جریان یک برنامه مجازی که توسط نشریه "دیفنس وانگ برگزار شد گفت: "ما به یک رویکرد ژئوپلیتیکی نیاز داریم که اجازه ندهد چین و روسیه آنقدر به هم نزدیک شوند که اتحاد نظامی علیه ایالات متحده تشکیل دهند. شما ن هرگز می خواهید آن روز فرا برسد."
به گفته میلی، پکن و مسکو هنوز در حال تشکیل یک ائتلاف نظامی نیستند، اما اگر چنین اتحادی پدیدار شود، چالشی برای ایالات متحده خواهد بود. وی افزود : "اگر جنگ سه ابرقدرت آغاز شود که دو تای آنها ضد ما باشند، چالش بسیار بزرگی خواهد بود."
وی تاکید کرد که واشنگتن خواهان جنگ ابرقدرت ها نیست و برای این امر به فلسفه "صلح از طریق زور" پایبند است.
"لحن بیانات در چین و جاهای دیگر، از جمله ایالات متحده، ممکن است این تصور را ایجاد کند که ما در آستانه جنگ با چین هستیم. ممکن است این اتفاق بیفتد و چنان حادثه ای ممکن است رخ دهد که تشنج غیرقابل کنترلی را برانگیزد. بنابراین چنین غیرممکن نیست اما فعلاً نمی خواهم این را جزو احتمالات بدانم".
او می گوید که لحن بیانات می تواند اوضاع را ملتهب کند و به موضع "آرام صحبت کن، اما چوب بزرگتر داشته باش" پایبند است.
میلی گفت: "در رابطه با چین، طبق درک من، نظامیان آنها و دیگران به این نتیجه رسیده اند که جنگ با ایالات متحده اجتناب ناپذیر است. این خطرناک است."
او دلیل این امر را پایبندی چین به ایدئولوژی مارکسیستی و اعتقاد به تقدیر تاریخی دانست. میلی گفت، در مقابل، ایالات متحده و غرب با ایده اراده آزاد تربیت شده اند و بنابراین آنها وضعیت را اینگونه نمی بینند.
او گفت: "فکر نمیکنم جنگ اجتنابناپذیر باشد، اما ما باید بسیار عملگرا و مراقب باشیم".
جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده، پیشتر خواسته بود در اهمیت نزدیکی روسیه و چین اغراق نشود و به خود میبالید که آمریکا در ایجاد اتحادها در دنیای مدرن بسیارموفق تر بوده است.