طرز تهیه سس انار
سس انار یک سس خوشمزه و ملس است که می توانید برای انواع غذاهای گوشتی و کبابی از جمله اکبر جوجه استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس انار خوشمزه و رستورانی برای اکبر جوجه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سس انار | |
آب تمبر هندی صاف شده | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و ادویه | به مقدار لازم |
شکر و آبلیمو | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس انار
مرحله اول
برای درست کردن سس انار رستورانی در ابتدا تمبر هندی را به همراه یک و نیم لیوان آب در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می نماییم تا تمبر هندی در آب حل شود سپس از صافی عبور می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه رب انار را به تمبر هندی اضافه کنید سپس یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و ادویه بیافزایید می توانید برای ادویه با توجه به ذائقه خود اضافه کنید.
مرحله سوم
اگر دوست دارید می توانید آبلیمو یا شکر با آن اضافه نمایید و در انتها روغن زیتون را به مواد سس انار می افزاییم و همه مواد را با هم کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
این سس خوشمزه را می توانید به همراه سالاد و غذاهای گوشتی و مرغ بریان مصرف کنید این سس بی نظیر را حتما امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.