«چینی بند زنی» شغلی که انسان را به خاطرات دور می برد.
در چند دهه گذشته شغلی وجود داشت که امروزه از فهرست شغل ها حذف شده است؛ شغلی به نام چینی بندزن ( آن که کاسه و بشقاب را پیوند دهد). همانگونه که از نامش پیداست چینی بندزن ظروف شکسته چینی را به هم بند می زد.
چینی بندزن ها بصورت دوره گرد بودند و در محل های خاصی به مدت معینی اطراق می نمودند تا به کار چینی بند زنی بپردازند.
ابزارکار چینی بندزن بسیار ساده بود و شامل جعبه یا همان میزکار، مته، کمان کوچک ( ابزاری برای چرخاندن سرمته)، چسب مخصوص، تسمه های بسیار باریک و ظریف
این ابزار بسیار ساده و ابتدایی است ولی با این حال مراحل این عمل نهایت مهارت و استادی و دقت استادکار را می طلبید.
آنها که اندکی گذشته را بهخاطر داشته باشند، میدانند که بند زدن چینی تنها مختص ظروف شکسته نبود، قهوهچیهای قدیمی و زنان با تجربه، قوریهای چینی گل قرمز خود را که در آن زمان بسیار گرانقیمت و ارزشمند بود و معمولا استفاده زیادی نیز داشت را قبل از استفاده، بند میزدند تا استحکام آنها بیشتر شود.